2777
2789
عنوان

همسایه

471 بازدید | 45 پست

همسایه مون هر موقع میریم دور خونه مو ن ایراد میگره 

شرفمون تو بالکن بیرون میبره

بحث سر صدا نیست بگم صدا نمیدیم 

این زن مرد مرتب مهمان دارن ،به حدی سر صدا انگار مهمان هاشون تو پذیرای ماهستیم

جالب اینجاست من همیشه خدا اصلان عادت ندارم برم دم در همسایه‌مان زورم داره 

از سر صبح ظرف هاشو میاره توی بالکن تا ساعت ده صدای ظرف رویی میاد بعد ا

ما امروزدیوار وسط خونمون به جای اینکه ساعت ۱۱ مرده تمام کنه ساعت ۱۲،۵۰تمام کرد یک آبروریزی درآورد تو بالکن  سرمونو بورد 

وای بقرآن از این زن ها خیلی میترسم

فوش جد آباد می‌داد

شوهرم  تو ماشین پایین بود بهش گفتم رفت دم درشون 

یه زبون درآورد ایقد 

بعدش گفت خانومت دروغ میگه فوش ندادم. نزدیک به ۹فوش زشت داد بعدشم برا شاهد همسایه پایین آورد گفت من فوش دادم گفت نه ،به شوهرم گفت خانمت دروغ میگه

اینا اکثرا  مواد و.... هم استفاده میکنن .

مهمونی میدن و بساط همه چی دارن 

نه ادب دارن نه فرهنگ  

کلا هیچی . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا اکثرا مواد و.... هم استفاده میکنن .مهمونی میدن و بساط همه چی دارن نه ادب دارن نه فرهنگ کلا هی ...

همسایه ما مدام این بساط دارن غیر مذهبی هم هستن مراسم محرم‌ اهن‌گ رقص میذارن ما مذهبی هستیم مدام به ما فحش میده بدون دلیل کاش خدا ما را از اینجا نجات میداد مستاجر هستیم رهنم کمه جایی گیرم نمیاد 

به والله از ادما خیلی میترسم 

بعصی ادما 

ازشعور شخصیت چه عرض کنم 

قابل گفتن نیست

امشب کلی گریه کردم

بخاطر اینکه دروغ زدم کرد 

همه جلوی همسایه ها آبرومون برد 

هم میگه من هر طور دوست دارم رفتار کنم 

شما خواب خوراکتونو بامهمانتو با ماست کنید ویل خونتون بفروشید

من خودم از شرایط سر صدای همسایگی میدونم وسر صدا 

ازموقعی که خونه رو خریدیم این زنه یکسره ول کن مانیست 

نمیزاره ما کا بکنیم خونه رو بازسازی کنیم

همسایه ما مدام این بساط دارن غیر مذهبی هم هستن مراسم محرم‌ اهن‌گ رقص میذارن ما مذهبی هستیم مدام به م ...

دلیلش رو گفتم‌ اینا اهل  مواد و مشروب و بساط قلیون و...

هستن . اعتقادات به هیچی ندارن . عصبی پرخاشگر بددهن و.... 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دلیلش رو گفتم‌ اینا اهل مواد و مشروب و بساط قلیون و...هستن . اعتقادات به هیچی ندارن . عصبی پرخاشگر ...

دقیقا من حتی سلام نمیکنم سکوت مطلق مادرم میگه یهو چاقو بزنه مادرم میگه مامان‌مجبوریم خفه شیم دور از جون همه