2777
2789
عنوان

همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 45 پست
با همسایه رفت وآمد ندارم فقط سلام و خداحافظ .اگرم نیاز به تعمیرات داشت خونم قبل برگه ای چاپ کرده و پ ...

من خودم میگم مال همینه باهاش رفت امد ندارم کلان با همسایه جور نیستم 

یا هم سر حسادت نمیدونم

آخه همسایه کناریشم داره کار میکنه به هون چیزی نمیگه همش یقه مارو میگره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم میگم مال همینه باهاش رفت امد ندارم کلان با همسایه جور نیستم یا هم سر حسادت نمیدونمآخه همسایه ...

بگو چهار دیواری اختیاری.یه مدت تو خونه خودش اذیت میکنه فحش میده ببینه بی خیالی خودش خسته میشه

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

ترک ها یه ضرب‌المثلی میگن اینجور مواقع.

ایت هورر کاروان کئچر پوخیمی ییر سودیمی ایچر

یعنی سگ پارس می کند موقعی که کاروان رد می‌شود سگه گو...هم را می خورد و شاشم را می نوشد 

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

من تو شبکه خارجی-ی مستند همسایع میداد با دوبله فارسی یعنی اتفاقات افتادرو بازسازی میکردن.خیلیا دست ب قتل زدن با سلاح سرد و گرم و .... خیلی وحشتناک بود بخاطر مسائل خیلی ساده باهم لج میشدن .اگ دوست میشدن یا میگذشتن اون اتفاقها نمیفتاد

🙏🤣👌🌹🌹

نمیدونم ترکی می فهمی یا نه.

من میفهمم معنیشو فک نکنم غیر ترکها کسی بفهمه😂

یه جواب دندان شکنی هست برای کسی که زیادی هاپ هاپ میکنه

عکس از صحفه ازش گرفتم هرموقع پاس کرد یادم بیفته آخرش فهمیدم مرسی گلم

فقط یکبار کافیه با صدای بلند بهش این ضرب المثل را بگی تا عمر داره خفه خون میگیره.البته اگه ترکی بلد باشه

نماز امام حسن هست جهت دوری همسایه بد طرز خوندنشو یادم رفته سرچ کن نت میاره خیلی اسونه هرروز بخونین خ ...

اینجا یکی گفت سوره کوثر رو هرروز بخونید میرن، چله گرفتم روزی صدبار سوره کوثر خوندم ، نرفتن که هیچ اذیتشون بیشتر شد ، یکی دیگه گفت سیب نذر علی جهانیاری کن حتما میرن ۳ کیلو نذر کردم اگه برن براش پخش کنم ولی نرفتن یه چندتا دیگه دعا خوندم ولی هیچی

شاید باور نکنی ولی عمرا اگه کسی اون ناراحتی هایی که من تو این دوسال دیدمو کشیدمو کشیده باشن

فقط از خدا میخوام هرچه زودتر شرشون کم شه منم یه نفسی بکشم

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         

وای خدا کمکت کنه عزیزم ماهم به حمسایه داشتیم بددهن بودن

عزیزم روضه حضرت مسلم بگیر هفت شنبه توی نت هست عالیییی برای رفتن به خونه دیگه

از اون خونه راحت میشی خدا میرسونه برای ماهم دعا کن