2777
2789

با بابام دعوام شد و خودمم پریود بودم روز دوم بود و خیلی بی حال بودم شدید...

زد لگد محکم توی شکمم منم درجاااا افتادم رو زمین دلمو نگهداشتم بدجور تیر میکشید

الان ۳ ماه از اون قضیه گذشته و من اصلا تو این سه ماه پریود نشدم همشم درد دارم تیر میکشه جوری که کلا خم میشم از درد

مشکلی پیش اومده بنظرتون🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای بمیرم برات💔

دختر مراقب باش وقتی میبینی توی این حالی و بابات ممکنه حمله کنه توی اون تایم دعوا نکن

به نظرم برو دکتر زنان

برات آیت‌الکرسی میخونم انشالله چیزی نیستم قشنگم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
هعیبعدش میخاست با کابل هم بزنتم ولی مامانم نذاشتهمینجوری الکی عصابش ع جا دیگه خورد بود

غصه نخور عزیزم انشالله همه چی درست میشه🙂😢

حتما برو دکتر و بگو که به خاطر ضربه سه ماهه پریود نشدی

که داند به جز ذات پروردگار،که فردا چه بازی کند روزگار...🌱

وای بمیرم برات💔دختر مراقب باش وقتی میبینی توی این حالی و بابات ممکنه حمله کنه توی اون تایم دعوا نکن ...

خدانکنه🥲گلبمی

آخه تاحالا این چند سال اصلا دست روم بلند نکرده بود اون شب عصابش بدجور خورد بود منم درد داشتم نمیتونستم بخوابم داشتم آهنگ گوش میدادم ولی قطع شد داشتم عوض میکردم با گوشی که یهو تو تاریکی دید من گوشی دستمه و...سیمکارتشو ک سوزوند هیچ

گرفت گوشیو ازم و تا الانم نداده و نمیده تا بعد کنکورم...لگدشم بخاطر این بود ک الکی میگفت تو یه سیمکارت دیگه داری...چون گوشیم پاکه چیزی توش نیست دنبال بهونه بود

الانم با تبلت یکم وقت میگذرونم اگ دوباره نزنتم😐