2777
2789
انشالله به سلامتی اتاق مهمان رو بچسبون به اتاق سمت چپی که فضا بزرگتر شه، یعنی اون راهرو که میخوره به ...

مرسی عزیزم

اتاق مهمان میدونین چیه میخام کمد دیواری برنم تشک بالش اینارو بزارم

ی گوشه هم انباری چیزای اضافه رو بزارم

نمیخام ت اتاقم تو کمد دیواریم تشک اینا باش همش میخام لباسمون باشن

برا همون جدا کردم

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا من اون مقدار تراس. البته عرض ۹ متر در ۱و۸۰ رو مطبخ لاندری و تراس در نظر گرفتم

ینی چجوری؟!

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

مرسی عزیزماتاق مهمان میدونین چیه میخام کمد دیواری برنم تشک بالش اینارو بزارمی گوشه هم انباری چیزای ا ...

خب همون اتاق رو  امتداد بده تا انتهای راهرو که کمی بزرگتر شه، آخه انتهای راهرو فضای پرت میده و جالب نمیشه 

خب همون اتاق رو امتداد بده تا انتهای راهرو که کمی بزرگتر شه، آخه انتهای راهرو فضای پرت میده و جالب ...

عزیزم اینجوری متوجه نمیشم میشه تو ی دفتر بکشی برام بفرستی

واقعا ببخشیداا

ینی چجوری؟!

تو پنترست سرچ کن لاندری 

مطبخ هم که تو آشپزخونه باشه بهتره 

کلوزت هم اگه متراژ خونه جواب میده درست کن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزم اینجوری متوجه نمیشم میشه تو ی دفتر بکشی برام بفرستیواقعا ببخشیداا

میتونی تراس اتاقتو به کلوزت تبدیل کنی 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

میتونی تراس اتاقتو به کلوزت تبدیل کنی

خب جونم ت اتاقامون کمد دیواری برا لباسا میزنیم

اون اتاق مهمان کمد دیواریش تشک بالش اینا بزارم توش

تو پنترست سرچ کن لاندری مطبخ هم که تو آشپزخونه باشه بهتره کلوزت هم اگه متراژ خونه جواب میده درست کن

خب جونم ت اتاقامون کمد دیواری برا لباسا میزنیم

اون اتاق مهمان کمد دیواریش تشک بالش اینا بزارم توش

خب جونم ت اتاقامون کمد دیواری برا لباسا میزنیماون اتاق مهمان کمد دیواریش تشک بالش اینا بزارم توش

اره منم تو آقا میزنم کمد دیواری

ولی لاندری اتاق لباسشویی هست و متفاوته خیلی خوبه