2777
2789

میخام عکس بزارم ولی خیلی طول میکشه تا عکس اینا گذاشت

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

لایک لطفا منم درشرف طراحی هستم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله به سلامتی 

اتاق مهمان رو بچسبون به اتاق سمت چپی که فضا بزرگتر شه، یعنی اون راهرو که میخوره به اتاق ها رو بگیر سر اتاق مهمان، اینطوری فضای اتاق مهمان بزرگتر میشه وفضای پرت کمتری میده، یا کلا اتاق مهمان رو حذف کن اضافه کن به اتاق سمت چپی و مستر ازش دربیار 

عه چه طراحی مثلا؟!میشه ابراد های نقشمو بهم بگین؟!

من اصلا نقشه اینا بلد نیستم من ایده امو میگم آبجیم طراحی میکنه 

خونه پیش خرید کردیم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عه چه طراحی مثلا؟!میشه ابراد های نقشمو بهم بگین؟!

مثلا من اون مقدار تراس. البته عرض ۹ متر در ۱و۸۰ رو مطبخ لاندری و تراس در نظر گرفتم