2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید طلا هام تقلبیه بدبخت شدم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 186964 بازدید | 1417 پست
ب هوش مصنوعی گفتمبرام یه متن عذرخاهی و پشیمونی اماده کردصبح براش فرستادمبعدش خودمم رفتم سرکار تا غرو ...

بازم خدا را شکر. انشالله همیشه شاد و تندرست باشید.

آفرین بهت خوب گفتی صمیمی نبودی وترسیدم بهت بگم.....با زبان نرم بدون جنجال تونستی بهش بگی که خودش مقصر این اتفاق بوده و باید بیشتر به خواسته هات توجه کنه و باهات صمیمی تر باشه..... ...

جالب اینه قسط وام هم خودم میدممیک فقط طلا بخرمیگم بریم ترکیه میگ الان بریم ۱۰۰ خرجه همونو طلا بخریم ...

خب بااین شرایط ناراحت ازهمه پاچیدن زندگیت هستی؟وقتی حتی واسه پولی ک خودت کار کردی اجازه تصمیم گیری نداری اون زندگی به و درد میخوره بهتر بزار طلاقت بده از شرش راحت شو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا کصخلی عکسی که گذاشتی دارع داد میزنه که من بدلم😐چطور نفهمیدی بدله

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

من اصلا کاری به این بحثش ندارم حقشه یا نیست من حرف شمارو گفتم مه بدتر میکنه این قضیه روبله حق هر زنی ...

بابا چ امانتی فاز روشنفکری برداشتیم.مگه پول شوهره بوده که خیانت در امانت باشه.با حقوق خودش داره قسط میده اسی

شما تاحاا کسیو ندیدید ۲۲ سالش باشه و متاهل باشه؟ این عجیبه؟؟ اینکه حرفه میکاپ اموزش دیدم و الان داخل ...

ببین این سرویسی که عکس دادی اگه طلا بود تو با50تومن دستبندشم نمیتونستی بخری چجوریه که شوهرت نگفته اینهمه طلا رو چجوری 50تومن دادن؟

جالب اینه قسط وام هم خودم میدممیک فقط طلا بخرمیگم بریم ترکیه میگ الان بریم ۱۰۰ خرجه همونو طلا بخریم ...

خونه ماشین دارین؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
نه بابا طلارو آخرش مردامیفروشن زنه هم بگه نصف ملک یاماشینو بزن به نامم یه بلوابه پامیکنن نوش جون اسی

مردا میفروشن ب زخم همون زندگیی میکنن ک خانومم توش نقش داره واقعا بعضیارو نمیفهمم،مگ از ماشین یا خونه همسرت استفاده نمیکنی چ فرق میکنه ب اسم کی باشه مخصوصا اینکه بچه هم داشته باشی

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
عزیزم من خودم شاغلمچ ربطی دارهوالا یه ابرسان کلینیک خریدم دو تومنیه پالت سابع رز کوارتر هدی بیوتی خر ...

وای دمت گرم کاش منم ب فکر خودم بودم از اینکارا میکردم

حالا من دقیقا برعکس تو شوهرم گیر داده بود برو خرید کن رفتم ۵۰ ت دادم گوشواره خریدم

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیگم کارت خوب بوده ولی عقل حکم میکنه وقتی یه پول قلمبه دستت میاد باهاش سرمایه گذاری کنی همون پول رو طلا میخریدی الان پولت چند برابر شده بود ولی الان اون لباساییکه خریدی چی؟

ببری همون مغازه خودشون بگی نمیخوام پس بگیرین کلی از قیمت اصلیش کم میکنن برمیدارن تازه خیلیا هم پس نمیگیرن پولتو دادی به باد هوا رفت