2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید طلا هام تقلبیه بدبخت شدم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 201707 بازدید | 1452 پست
آخه۲۲ باشی اونم شاغل ومتاهل یعنی چکاره هستین مگه بعدش شوهرت همش بگه پس انداز کن مگه چند ساله ازدواج ...

شما تاحاا کسیو ندیدید ۲۲ سالش باشه و متاهل باشه؟ این عجیبه؟؟ 

اینکه حرفه میکاپ اموزش دیدم و الان داخل یه سالن مشغول ب کارم عجیبه؟! کجاش عجیبه دقیقا؟ زنای متاهل نمیتونن شاغل باشن؟  

بله من اهل خرج کردنم

اما همسرم نه، خیلی بیش از حد ب فکر جمع کردنه! الان اینم عجیبه؟؟

هیچی گفت دیگ نمیخامت حالم ازت بهم میخوره تو یه خیانتکاری دیگ بهت اعتماد ندارم موقع خواب ازش عذرخاهی ...

اتفاقیه که افتاده و تا قیامت هم شوهرت یادش نمیره چه دروغ بزرگی گفتی 

ولی من جات باشم دیگه درموردش هییییچ حرفی نمیزنم و میذارم یه چندروزی توحال خودش باشه و‌پاپیچش نمیشم و هی عذرخواهی نمیکنم و اگه هم حرفی زد میگم من اشتباهمو پذیرفتم و بابتش عذرخواهی کردم ولی انگار تو قصد بخشیدن نداری 

خدا بااون عظمتش بنده هاشو میبخشه ولی تو دلت از سنگه 

من سنم کمه و انسانم جایزالخطاست 

قول میدم دیگه هیچوقت بهت دروغ نگم 

اگه دوست داشتی منو ببخش اگه دوست نداشتی هم هرکاری صلاحته انجام بده 

محکم وایسا و عجز و لابه نکن ولی وقیح هم نباش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خودت وشوهرت چند سالتونه؟ 

الان چکار میکنه شوهرت؟ 

باور کن تاپیکو دیدم اون لحظه رو تصور کردمممممم خیلیییی سخت بوده 😑😑😑

کاربری دست چند نفره خودم 24 سالمه ،، اون دونفر گاهی میان درباره کنکور ودرسشون تاپیک میزنن🤗

نه نه میگ بخاطر دروغ گفتن و خر فرض کردن منچندین بار تاحالا لو رفتم سر دروغ هامدیگ بهم اعتماد نداره

والا حق داره بخشش یه بار دو بار نه مدام تکرار بشه

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

همسرم زیادخیلی سرمایه دارهخودم زیاد نیسچی بشه بزور ماهی ۸ تا ۹ تومنمیکاپ کارم درصدیقبلا درامدم خوبتر ...

زیاد یعنی چه قدر؟این بریز و بپاشی که شما دوست داری انجام بدی باید درآمد همسرت چند صد میلیون باشه تا معقول به نظر بیاد

اگه انقدر درآمد داره و برای ۹ تومن شما نقشه میکشه واقعا جفتتون به مشاور نیاز دارید پس

ولی در هر صورت نباید دروغ میگفتی خرج میکردی ولی بعدش میگفتی خرج کردم کاریه که شده 

چون نمیشه به دروغ گوها اعتماد کرد

اگه شاغلی از درآمدت اون ۵۰ ملیون رو بده بهش یا از درآمد قبلیت طلا بخر ببر بده بهش بگو نمیخواستم بذار ...

مگه پول خودش نیس؟ یعنی اختیار پول خودشم نداره

از اول نباید به شوهرش رو میداد اون چرا باید نظر بده که باهاش چیکار کنه مگه خودش دل نداره یه بار ب جا پس انداز واسه دل خودش خرج کنه اشتباهش این بود رفت طلای قلابی خرید از اول باید میگفت نمیخواد طلا بخره

منم ۴۰ میلیون شرکت کردم دو ماه دیگه نوبتمه نمیدونم باهاش چی بگیرم ولی با اینکه میتونم از این حریدا ب ...

پیش چه دکتری؟؟هزینه ش چقدره؟؟

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
مگه پول خودش نیس؟ یعنی اختیار پول خودشم ندارهاز اول نباید به شوهرش رو میداد اون چرا باید نظر بده که ...

زندگی همه فرق داره 

اخلاق همه مثل هم نیست که 

اسی رو پر کنیم همسرم اعصابش خرابه بیفتن به جون هم؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

زیاد یعنی چه قدر؟این بریز و بپاشی که شما دوست داری انجام بدی باید درآمد همسرت چند صد میلیون باشه تا ...

کلا ببین راحتت کنم 

طمع پول داره

مثلا میگ الان کت شلوار دارم

درسته پونصد بار پوشیدم همه دیدن

ولی الان برم ده تومن کت شلوار نو بخرم بهتره یا طلا؟ 

قطعا طلا

پس طلا میخرم

ب هوش مصنوعی گفتم گفت فقط عذرخاهی و پشیمانی کن😭😔

جواب گرفتی؟ بعید می دونم 

الان بهتره قضیه رو یه جور فیصله بدی دیگه از موضع ضعف بیا بیرون یهو به خودت میای می بینی گذاشته کف دست همه . زیاد از مردا عذرخواهی کنی جوگیر میشن یهو می بینی پرونده  زندگیت رو دادن دستت 😂 حالا مگه چه قدر خرج کردی پنجاه تومن فوقش ۴ گرم طلا بشه دیگه حالا کل سرمایه گزاری زندگیش با اون پنجاه تومنی که تو خرج کردی قرار بود باشه ؟! یه جور حرف طلاق می زنه انگار ضرر میلیاردی کرده . ول کن بابا عذرخواهی کردی بسه دیگه کشش نده