2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید طلا هام تقلبیه بدبخت شدم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 207562 بازدید | 1491 پست
بخدا من خودم چون گیجم نمیفهممبعد ببین از این طلا هندی هاستاز دیجی کالا خریدممو نمیزنه با اصلنمیدونم ...

اصن نباید کل پول و میدادی لباس اشتباه کردی

لباس و میشه کم کم خرید

اگه تازه خریدی لباسارو ببر  ببین پس میگیرن 

بخدا من خودم چون گیجم نمیفهممبعد ببین از این طلا هندی هاستاز دیجی کالا خریدممو نمیزنه با اصلنمیدونم ...

حداقل ژوپینگ میخریدی خانم زرنگ😑

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگ چرا بهم دروغ گفتیمیگ دوماهه دارم بهت میگم پنجاه تومن کجاست میگی توی حساب بانک ملی هستدرحالی ک خر ...

بگو اونا رو چون خوشم اومد خریدم مگه حتما باید طلا باشه خیلی هم قشنگه حالا تو هی گیر به طلا داده بودی منم جو گرفت گفتم طلاست وگرنه می دونستم چشم کور هم می فهمه طلا نیست . دروغ هم برو تو خودت جست و جو کن چه مدلی رفتار می کنی که من این قدر باهات راحت نیستم مجبورم کردی دروغ بگم . زنای مردم شوهرشون خودش با جون و دل براشون همه چیز می خره تو می خوای من از خودم بزنم برم طلا بخرم اول مایحتاج من رو فراهم کن بعد هی طلا طلا کن و به فکر پس انداز باش.

کلا عزیزم الان اگه از موضع ضعف برخورد کنی شوهرت دیگه کوتاه بیا نیست البته نباید دروغ می گفتی اما حالا کاریه که شده سعی کن قضیه رو جمع کنی توپ رو بنداز تو زمین خودش. بگو من رو تحت فشار روحی میزاری روم نمیشه نیازم رو بگم مجبور شدم اون حرفارو بزنم. یه جوری فعلا قضیه رو ماست مالی کن ولی خدا وکیلی دیگه از این مدل دروغا نگو عزیزدلم ارزش نداره تحت فشار روحی قرار می گیری

واقعا با چه عقل و جراتی همچین دروغی گفتی؟خودت رو بذار جای اون چه جوری مجدد اعتماد میکردی؟درآمد خودتو ...

همسرم زیاد

خیلی سرمایه داره

خودم زیاد نیس

چی بشه بزور ماهی ۸ تا ۹ تومن

میکاپ کارم درصدی

قبلا درامدم خوبتر بود الان نه

عزیزم کم یا زیاد بودنش مهم نیستمهم پول قرعه‌است،قرعه نزاشته که باهاش لوازم آرایشی بخره قرعه برای لوا ...

کارش اشتباه بود که دروغ گفته اما رفتار شوهرش که میگه طلاقت میدم هم اشتباهه به خاطر پنجاه تومن 

کجاش دقیقا نمیخونه؟

آخه۲۲ باشی اونم شاغل ومتاهل یعنی چکاره هستین مگه بعدش شوهرت همش بگه  پس انداز کن مگه چند ساله ازدواج کردین اینجور زندگی برای ۱۰ سال به بالاس جوونای الان که همش دنبال غر وفرن 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
عزیزم من خودم شاغلمچ ربطی دارهوالا یه ابرسان کلینیک خریدم دو تومنیه پالت سابع رز کوارتر هدی بیوتی خر ...

والا میگن از رو نمیری. من همه چیم با هم سر جمع دو تومن میشه.

طفلک همسرت. خیلی بی درکی. حق داره بنده خدا هر برخوردی کنه

مهمتر دروغین که گفتی

تا آخررررررر عمر بهت اعتماد نمی کنه

از مردا بعیده بفهمن، چون خیلی کودنن

مردای زندگی تو که شک ندارم کودن هستن

،🤣😏😏 اما مردهای اطراف من نه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

کارش اشتباه بود که دروغ گفته اما رفتار شوهرش که میگه طلاقت میدم هم اشتباهه به خاطر پنجاه تومن

نه نه میگ بخاطر دروغ گفتن و خر فرض کردن من

چندین بار تاحالا لو رفتم سر دروغ هام

دیگ بهم اعتماد نداره

و اینگونه بود که شیطان با تمامی فرزندان و نوادگانش به این بانوی نی نی سایتی سجده کرد سپس رو کرد به د ...

🤣🤣🤣🤣

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

تاپیک فیکه پراکنده شین

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗