2777
2789

عزیزم احتمالا افکار رنج آوری رو یاد آوری میکنید که تنش ذهنی براتون‌پیش میاد و باعث عصبی شدنت و بالا رفتن درجه بدنتان میشه یک جورایی واکنش بدن که سمت اون فکر ها نرید 

خب برای نرفتن سمت اون فکر های اذیت کننده هر وقت خواستید شروع کنید به اون فکر کردن ها پاشید راه برید،آهنگ بزارید بلند بلند بخونید ( شاد باشه) خودتون رو به کاری مشغول کنید 

وقتی آدمی این حالت براش پیش میاد یعنی درگیری ذهنیت زیاده سعی کنه ورزش روزانه داشته باشه که مفیده خیلی در حد ۱۰ دقیقه هم خوبه همون ورزش های کششی 

خودت رو مشغول کن یک مدت که بتونی از این کار فاصله بگیری ترکش کن وسواس فکری شدید دارید 

به چیز های خوب فکر کنید مدیتیشن کن 

با خدا جون حرف بزن معجزه میکنه🥰🙏

اینا همه چیز های بود که بلد بودم و فکر کردم به درت میخوره 

و راستی برای تبت هم یدونه پیاز رو نصف کن یک دومش رو بزار کف پاتون و جوراب بپوشید و بخواب پایین میاره

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏 ⁦ کاربری دست ۲ نفره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از کمکتنمیدونی الان چجوری تبمو بیارم پایین؟

گفتم که جانم 

پیاز رو نصف کن بزار کف مات جوراب بپوشید و بخواب پنج دقیقه ای کم میکنه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏 ⁦ کاربری دست ۲ نفره