2777
2789

ربطی به وزن دمبل نداره

حرکات مهمه 

البته یه کیلو هم خیلی کمه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه شنیدم بیشتر از این بدتر بازو رو بزرگ میکنه

هیچ ربطی نداره

تو که توی حجم نیستی

چربیتم صفر نیست

تستسترونم نداری

مکملم مصرف نمیکنی

غیر ممکنه بازوت بزرگ شه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
پس یعنی اگه دمبل بزرگتر باشه زودتر نتیجه میگیرم؟

بازم ربطی نداره😂

نوع تمرین مهمه

دمبل باید اندازه‌ش به قدری باشه که توی ۳۰ درصد اخر تکرار هر حرکت به ناتوانی برسی

برای یه نفر این ناتوانی با دمبل ۳ گیلویی اتفاق میفته

واسه یکی دیگه با دمبل ۱۵ کیلویی

درست انجام بشه نتیجه میگیری

این نیست که بگی بیشتر باشه زودتر نتیجه میگیری

تو چه مدت؟ چند سایز؟

از دونیم شروع کردم الان خیلی سال بیشتز پنج نمیزنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌