naaafise مدیر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 22 پست اول بگم ک اونایی ک میخان سرزنش کنن اصلن نیان نظربدن☺....من عاشق یه پسریم و۵سالم هس ک باهمیم اما الان بابام نمیزاره ازدواج کنیم میخام برم دعابگیرم ک دهن بابام بسته بشه...ب نظرتون واقعیه دعاگرفتن؟؟؟؟؟؟🤗☺ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1397/02/09 | 00:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
deli75 عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 3025 ممنون ارع قبلش میریم مشاوره بدون اطلاع پدرم مرسی از راهنماییت😍😘 یجای خوب برو و یادت باشه کسی ک دعا مینویسه برای امور خیر ازت پول نمیخدد ینی مبلغ نمیگه فقط میگه هرجی خودت دادی کدوم شهری؟؟
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 یجای خوب برو و یادت باشه کسی ک دعا مینویسه برای امور خیر ازت پول نمیخدد ینی مبلغ نمیگه فقط میگه هرجی ... اصفهان روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 من انقد خواستگار معارفه ای داشتم ینی شاید دروغ نگم هفته ای دوتا سه تا فوق العاده اجتماعی و سر زبون د ... اره ایناهمه واقعیه ب نظرم روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
deli75 عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 3025 اره ایناهمه واقعیه ب نظرم من خودم دیدم از یجایی طلسم پیدا کردم ک وقتی ب مامانم نشون دادم اصلا موند باورش نمیشد انقد فک کردیم نفهمیدیم کار کیه
تخمه عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 26263 اره اینه بینی هم واقعیه تاحالا شنیدی؟ نه نشنيدم ولي دعارو با چشم خودم ديدم قبلنا باورم نميشد من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 من خودم دیدم از یجایی طلسم پیدا کردم ک وقتی ب مامانم نشون دادم اصلا موند باورش نمیشد انقد فک کردیم ن ... اگ برین اینه بینی میگه بهتون روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
deli75 عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 3025 اگ برین اینه بینی میگه بهتون ایینه بینی هزینش خیلی بالاس از ی طرف هم اینجا کسی و نمیشناسم و اینکه شوهرم اعتقاد نداره بعدشم این چیزا سنگینه نمیرم طرفش دیگه
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 نه نشنيدم ولي دعارو با چشم خودم ديدم قبلنا باورم نميشد خیلی این چیزا حقیقت داره روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....