2777
2789
عنوان

بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 22 پست
ممنون ارع قبلش میریم مشاوره بدون اطلاع پدرم مرسی از راهنماییت😍😘

یجای خوب برو و یادت باشه کسی ک دعا مینویسه برای امور خیر ازت پول نمیخدد ینی مبلغ نمیگه فقط میگه هرجی خودت دادی 

کدوم شهری؟؟

یجای خوب برو و یادت باشه کسی ک دعا مینویسه برای امور خیر ازت پول نمیخدد ینی مبلغ نمیگه فقط میگه هرجی ...

اصفهان

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انقد خواستگار معارفه ای داشتم ینی شاید دروغ نگم هفته ای دوتا سه تا فوق العاده اجتماعی و سر زبون د ...

اره ایناهمه واقعیه ب نظرم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
اره اینه بینی هم واقعیه تاحالا شنیدی؟

نه نشنيدم ولي دعارو با چشم خودم ديدم قبلنا باورم نميشد

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
من خودم دیدم از یجایی طلسم پیدا کردم ک وقتی ب مامانم نشون دادم اصلا موند باورش نمیشد انقد فک کردیم ن ...

اگ برین اینه بینی میگه بهتون

نه نشنيدم ولي دعارو با چشم خودم ديدم قبلنا باورم نميشد

خیلی این چیزا حقیقت داره