تا سه روز بعد زایمان شیر نمیومد تو سینه ام ما هم این چند روز شیر خشک ندادیم بهش فقط تلاش میکردیم سینه مو بمکه، نمی مکید ، زردی داشت شوهرم برد آزمایش گرفتن دکتر گفته بود حتما بیارین بستری کنین ، ولی عصر که رفته بود جوابو بگیره یه دکتر دیگه گفته بود فرقی نداره دستگاه هم ببرید خونه همون کارو میکنه ، ما هم دستگاه آوردیم ، درست حسابی هم نتونسته بودم بهش شیر بدم بعد دو روز بردیم متخصص اطفال فوری گفت بستری کنین گفت سه روزه بچه رو گرسنه نگه داشتین ، بستری کردن گفتن زردیش از ۱۴ شده ۲۴ ، بدنش کم آب شده شدید ، نیم کیلو وزن کم کرده بود ، سه روز بستری کردن با سرنگ بهش شیر میدادیم هرچی اونجا آموزش دادن شیر بدم بهش منم طبق همون حرفا شیر میدادم ولی کلی جیغ می کشید و سینه رو نمی گرفت ، دو سه تا مک میزد و ول میکرد گریه میکرد ، امروز هم که آوردیم خونه باز حس میکنم زردیش بیشتر شده دیگه نه سینه میگیره نه شیشه شیر ، شیر خشک درست میکنم میدم تو شیشه اصلا مک نمیزنه از ظهر فقط خوابه تو خواب شیر میدیم بهش کمتر از یه ساعت بیدار شده فقط ، چیکار کنم چه خاکی سرم بریزم دیگه دارم می میرم یه هفته ست با شکم پاره اسیر بیمارستان هام
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.