2777
2789

تا سه روز بعد زایمان شیر نمیومد تو سینه ام ما هم این چند روز شیر خشک ندادیم بهش فقط تلاش میکردیم سینه مو بمکه، نمی مکید ، زردی داشت شوهرم برد آزمایش گرفتن دکتر گفته بود حتما بیارین بستری کنین ، ولی عصر که رفته بود جوابو بگیره یه دکتر دیگه گفته بود فرقی نداره دستگاه هم ببرید خونه همون کارو میکنه ، ما هم دستگاه آوردیم ، درست حسابی هم نتونسته بودم بهش شیر بدم بعد دو روز  بردیم متخصص اطفال فوری گفت بستری کنین گفت سه روزه بچه رو گرسنه نگه داشتین ، بستری کردن گفتن زردیش از ۱۴ شده ۲۴ ، بدنش کم آب شده شدید ، نیم کیلو وزن کم کرده بود ، سه روز بستری کردن با سرنگ بهش شیر میدادیم هرچی اونجا آموزش دادن شیر بدم بهش منم طبق همون حرفا شیر میدادم ولی کلی جیغ می کشید و سینه رو نمی گرفت ، دو سه تا مک میزد و ول می‌کرد گریه میکرد ، امروز هم که آوردیم خونه باز حس میکنم زردیش بیشتر شده دیگه نه سینه میگیره نه شیشه شیر ، شیر خشک درست میکنم میدم تو شیشه اصلا مک نمیزنه از ظهر فقط خوابه تو خواب شیر میدیم بهش کمتر از یه ساعت بیدار شده فقط ، چیکار کنم چه خاکی سرم بریزم دیگه دارم می میرم یه هفته ست با شکم پاره اسیر بیمارستان هام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتمابهش هریه ساعت شیربده زردی بالاخطرناک رومغزاثرمیزاره

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

سعی کن با سرنگ شیر خودت با خشک بده بخوره 

تو خونه دستگاه بیارین بزارین 

هر جور شده شیر رو به زور بکن تو دهنش با سرنگ 

قدم نو رسیده مبارک 

فردا که بزرگ شده در دیوار آورد پایین به این روزها میخندی

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

یعنی این مقاومت در برابر شیر خشک چیه اخه

بچه انقد باید شیر بخوره پوشکش خیس بشه 

تورو خدا بهش با سرنگ شیر خشک بدید

قندش میفته گناه داره 😭

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

عزیزم ببرش بیمارستان نگران نباش بچه های منم از روز اول تو بیمارستان بستری شدن دخترم به قدری زردی داشت که میخواستن خونشو عوض کنن اما حتما پیگیر باش و ببر بیمارستان اونجا پرستارا بیشتر حواسشون هست

تا میتونی شیر بده فرقی نداره شیر خشک و شیر مادر مهم اینه بچه بخوره و دفع کنه تا زردیش رفع بشه

منم سر اینکه بچه شیر خشکی نشه خیلی مقاومت میکردم شیر خشک ندم که خیلی اشتباه کردم و باهث شد زردیش بره بالا

حالا هر چی زودتر ببر پیش متخصص و بیمارستان خوب

و برای خودتم قرص یا قطره ی شیر افزا بخور 

انشالله زردیش زثدتر رفع بشه