2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی چرا میگن زود سرپا میشی ☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 2343 بازدید | 129 پست

همه ی اینها برای هر کسی متفاوته. چون بدن ها هم توان هاشون متفاوته.‌یکی میبینی  خوش زا هست و مشکلی نداره.‌یکی برعکس طبیعی هست و تا چند ماه هم نمیتونه پاشه. برعکس هم داریم یکی باز سزارین بهش میسازه. یکی سزارین‌نمیسازه بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرق نداره من که تا روز هفتم فک کنم نمتونستم راه برم اینقدر به لگنم فشار اومده بود انگار ک شکسته 

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
مرسی عزیزم سزارین هم می‌دونم آره شنیدم سخته ولی طبیعی هم اینجوری نیست که بعد دنیا اومدن راحت پا بشی ...

بچه اول سخته ولی بچه دوم راحت تر . و اینک کسایی ک ورزش میکنن بدن بهتری دارن

بعضیاتون خیلی باحالید مرسی ک هستید✅🌱

خدایی من اذیت نشدم 😅😅😅

قشنگ می‌دویدیم تو سالن زنه می‌گفت آروم مگه زایمان نکردی 

اون یکی می‌گفت طبیعی بوده 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

میگن طبیعی زایمان اول سخته بعدی ها بهتر میشهو اینکه خودمم زایمانم طبیعی بوده 8 صبح درد کشیدم تا 6 بع ...

وایییی چقدر طولانی بوده پروسه زایمانت منم زایمان اولم حدودا هشت صبح آمپول فشار زدن دو بعدازظهر زایمان کردم خیلی اذیت شدم اینبار نمی‌دونم قراره چه بلایی سرم بیاد

فرق نداره من که تا روز هفتم فک کنم نمتونستم راه برم اینقدر به لگنم فشار اومده بود انگار ک شکسته

دقیقا منم تا یه هفته حدودا طول کشید تا کم کم روبراه بشم و روزای اول زیر بغلم می‌گرفتن تا سرویس میرفتم

مرسی عزیزم سزارین هم می‌دونم آره شنیدم سخته ولی طبیعی هم اینجوری نیست که بعد دنیا اومدن راحت پا بشی ...

من دوتا طبیعی اوردم به محض اومدن بچه سرپا بودم و پر از انرژیییییی

اون شکم فضار دادن میگی سخته فک کن توی سزارین چقدددد سخت تر

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلافاصله بعد زایمان طبیعی مغذ شروع ب فراموش کردن اون درد استخوان شکن میکنه 

پس طبیعیه ک میگن طبیعی بهتره این ساختار مغذی ی،زنه و طبیعتشه 

ولی من ۶ ملیون بار برگردم عقب بازم میرم سزارین ۱۰ روزه،سرپا شدم هیچی ام نفهمیدم رفتم اتاق عمل تو اوج سرخوشی بچمو چسبوندن ب صورتم