2777
2789

من زایمان قبلیم طبیعی بود یعنی تا یه هفته میخواستم پهلو به پهلو بشم سختم بود انگار یکی منو با چوب کتک زده بود تمام بدنم درد میکرد شکمم از بس فشار داده بودن درد میکرد چجوریه میگن زایمان طبیعی به محض اینکه دنیا بیاد هیچ دردی نداری 😐😐😐الآنم باردارم و هفته آخر منتظر درد زایمان 😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام خوبی عزیزم قدمش مبارک باشه این سری برو سزارین تجربه کن بیبن چقدر سخته

مرسی عزیزم سزارین هم می‌دونم آره شنیدم سخته ولی طبیعی هم اینجوری نیست که بعد دنیا اومدن راحت پا بشی راه بری 

من سز شدم ازهمون بیمارستان حالم خوب بود راه میرفتم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من سز شدم ازهمون بیمارستان حالم خوب بود راه میرفتم

حانوادم تا۱۰ روز خونم بودن بعد خودم گفتم برن و ب زندگی عادی پیوستم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

زیاده هشت سال

منم با اینکه زایمان های قبلم طبیعی،قصد اینه این یکی سز کنم چون میخام لواهام ببندم.طبیعی دردش اول بوذ بعد سر پا میشدم اتفافا نقاهتی نداشتم الان از سز میترسم.هم چون دیابتی هستم بچم درشته میدونم برام سخت میشه زایمان طبیعی

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

میگن طبیعی زایمان اول سخته بعدی ها بهتر میشه

و اینکه خودمم زایمانم طبیعی بوده 8 صبح درد کشیدم تا 6 بعدظهر دنیا اومده اما 10 روز زمان برد بهتر شدم بخیه هام اذیت میکرد نمیشد حتی درست بشینم