2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی چرا میگن زود سرپا میشی ☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 2343 بازدید | 129 پست
ان شالله بعدیت کاملا فیزیولوژیک باشه و بدون امپول فشار و خیلی راحتمن همیشه دعا میکنم‌میگم هرکی طبیعی ...

زایمان فیزیولوژیک رو شنیدم تنها مزیتش اینه که بهت دستکاری نمیکنن و مثل قدیمیا اجازه میدن خودت زایمان کنی 

خب اینم به نظرم خیلی سخته 😔

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
زایمان فیزیولوژیک رو شنیدم تنها مزیتش اینه که بهت دستکاری نمیکنن و مثل قدیمیا اجازه میدن خودت زایمان ...

اون‌که زایمان کاملااال فیزیولوژیک

نه امپول فشار نه بخیه اتفاقا خیلییی راحته خیلیییی هرکسی نمیتونه اونجور زایمان بکنه چون قبلش ورزش ها و کارای خاصی میهواد انجام بدی که بدنت انقددددد اماده باشه عضلات انقدر قوی باسن و کشسانی بالا رفته باشه که پارگی نداشته باشی بخیه کنن

اینی که گفتم صرفا منظورم امپول فشار بود وگرنه بخیه و برش یا پارگی خوبخودی برای ۹۰درصد مادرا هست

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه فدات یعنی مادرهایی که زایمان چندمشونه یعنی دوم و سوم و‌چهارم و....زایمان اولی نیستنو برای سوال دو ...

چه جالب ، نمیدونستم 

به من دکتر گفته بود آخرین تاریخ زایمانت فلان روزه و چون تا اونزمان زایمان نکرده بودم بهم آمپول فشار زدن 

چه جالب ، نمیدونستم به من دکتر گفته بود آخرین تاریخ زایمانت فلان روزه و چون تا اونزمان زایمان نکرده ...

اره دیگه اینا بهشون میگن زایمان طبیعی القایی

با القای درد که همون امپول فشارِ به اصطلاح درد ها شروع‌میشه

ووتقعا نیاز یه وقتایی و باید زده بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون‌که زایمان کاملااال فیزیولوژیکنه امپول فشار نه بخیه اتفاقا خیلییی راحته خیلیییی هرکسی نمیتونه اون ...

میگن به همه آمپول فشار میزنن حتی اونایی که خودشون درداشون شروع شده باشه 

میگن به همه آمپول فشار میزنن حتی اونایی که خودشون درداشون شروع شده باشه

نه اینجور نیست اصلا برا بعضیا اصلا نمیزنن برا بعضیا خیلییییی کم‌میزنن خیلییییی فقط یکم روند رو تسریع میده ولی هیچکدوم به پای زایمانی که شروع درداش با امپول فشار باشه نمیرسه

ببین خودمونی خوام بگم

دهانه رحم بسته است هنوز که دردم نداری یهو یه حجم زیادی از امپول رو‌میزنن توی سرم درد شدیدی شروع‌میشه از طرفی بدن و رحم هنوز اماده نیست خودش 

ولی وقتی خودبخود دردات شروع میشه از خیلییییی کم از چند روز قبل دردای خیلییییی خفیف شروع میشه حتی مادر ممکن حس نکنه کم کم دردا فاصلشون کم میشه و شدتشون بیشتر همین دردایی که از خیلییی کم شروع شدن باعث باز شدن و‌نرم شدن ‌نازک شدن دهانه رحم میشن کم کم و به ندرت از طرفی بدن عادت میکنه به درد نیست یهو شدت درد بره رو‌۱۰مثلا

مثلا از ۰شروع میشه کم‌ کم‌میرسه به شدت ۱۰ مثلا ها این اعداد رو همینجوری میگم که ملموس باشه برات

حالا این بین خود بخود دردا شروع شده افاسمان و دیلاتاسیون(باز شدن و نرم و نازک شدن دهانه رحم)داره شروع میشه بدن داره وارد فاز فعال زایمان میشه اینجا مقدار خیلییییی کمی سرم سنتو یا همون به اصطلاح عامیانه امپول فشار کمک کننده است که زودتر فول بشی و بچه بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اینجور نیست اصلا برا بعضیا اصلا نمیزنن برا بعضیا خیلییییی کم‌میزنن خیلییییی فقط یکم روند رو تسریع ...

ممنون از اطلاعاتی که دادی 😊

ولی من بدون درد و با آمپول فشار زایمان کردم اصلا درد شدیدی شروع نشد !!! 

یعنی ۴ ساعت طول کشید تا دردام رو متوجه شدم ، ۷ ساعت طول کشید تا تازه به درد پریودی رسیدم 🤔 

۹ ساعتم طول کشید تا تازه دهانه رحم ۵ سانت باز شده بود 

من و خواهرم جاریم همزمان زایمان کردیم. من سزارین اون طبیعی. گفت میخوام زود سرپا شم. من فرداش راه افتادم اون بنده خدا آنقدر بخیه خورد و خونریزی داشت که تا دو هفته اسیر بود