2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی چرا میگن زود سرپا میشی ☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 2390 بازدید | 129 پست
نه بابا یکم مواد بی حسی هست اصلا برای من عوارض نداشت یکی از دوستام تنبلی روده داشت دکترش گفته بود پم ...

تا الان که 6 ساله گذشته، پشیمونم که چرا پمپ نگرفتم و اون درد وحشتناک رو تحمل کردم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون قضیه مدفوع‌که کلا فرق داره خدای نکرده اره بچه مدفوع‌کنه باید سریع مادر بره اتاق عمل چون ازش میخو ...

گقتل بچه مدفوع کرده بچه رو ک آوردن چسبوندن ب صورتم خیلی ریلکس ب همکارش گف کورتاژ کن 

منم چیزی نفهمیدم ۱۰ دیقه نشد از اتاق عمل رفتم بیرون تازه خودشم کورتاژ نکرد بچرو تحویل داد و رفت

وا کی گفته؟ اون فشار برای تخلیه خون و باقی مانده های نسج خای داخل رحمه و انجام میدن هیچ جای دنیا نمی ...

عزیزم کوتاژ واقعی نیست 

یه حالتی از کورتاژ ک باعث میشه فشار رحمی نخوای و خونریزی زیاد نباشه 

برای منم انجام داده بود دکتر 

دوتا هم اتاقی هام از خونریزی داشتن میترکیدن ولی من اصلا خونریزی نداشتم 

گقتل بچه مدفوع کرده بچه رو ک آوردن چسبوندن ب صورتم خیلی ریلکس ب همکارش گف کورتاژ کن منم چیزی نفهمیدم ...

عزیزممم چه حس خوبیه وقتی نی نی رو میدن به ادم

خداروشکر که دوتاتون صحیح و سالم بودژن و به خیر گذشته 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم کوتاژ واقعی نیست یه حالتی از کورتاژ ک باعث میشه فشار رحمی نخوای و خونریزی زیاد نباشه برای منم ...

گفتم به اون دوستمون یه وقتایی شرایط ایجاب میکن دکتر‌کورتاژ درمانی انجام بده یا یه وقتایی کورتاژ تشخیصیه دیگه بستگی به شرایطه که دکتر‌ تصمیم‌میگیره وگرنه میدونم کورتاژی نیست که از واژن و‌...انجام میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفتم به اون دوستمون یه وقتایی شرایط ایجاب میکن دکتر‌کورتاژ درمانی انجام بده یا یه وقتایی کورتاژ تشخی ...

معمولا سزارین ها همشون انجام میدن این حالتو ک خونریزی زیاد نداشته باشن به قول معروف میگن رحمش ن تمیز میکنن

من داغون شدم کیسه ابم‌پاره شد سر اولی اصلا درد نداشتم دردام با امپول فشار شروع شدزایمانی که اینجور ش ...

مادرای مولتی پار کیا هستن ؟ تا حالا نشنیدم 🤔

یعنی اونایی که درداشون خود به خود شروع میشه راحتتر زایمان میکنن تا اونایی که با آمپول فشار زایمان میکنن ؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
مادرای مولتی پار کیا هستن ؟ تا حالا نشنیدم 🤔یعنی اونایی که درداشون خود به خود شروع میشه راحتتر زایم ...

نه فدات یعنی مادرهایی که زایمان چندمشونه یعنی دوم و سوم و‌چهارم و....زایمان اولی نیستن

و برای سوال دومتون اره اونایی که دردا خودبخود و بصورت فیزیولوژیک‌شروع میشن زایمان راحت تری دارن امپول فشار شدت درد رو زیاد میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40