چنان سنگ مردا به سینه میزنن انگار چیه بگو شما نترس عجوزه خانم به اندازه کافی مردا حق دارن اینکه بخوایم ما نگران این مهریه چندغاز باشیم حقمونه حداقل تا وقتی با این عقاید خرافی داریم زندگی میکنیم وقتی همه حقوق برابر بود وقتی واسه ازدواج هیچ حقی از زن سلب نشد اونوقت مثل روشنفکرا بیاید بگید حالا این مهریه چیه و فلان اتفاقا خیلی هم مهمه برگشته به من میگه الان تو خودت جهیزیه و سیسمونی و فلان چیزت کامله که حرف مهریه میزنی و از مردا توقع داری؟ د اخه بیچاره حقیر وظیفه من نیست اینا داشته باشم همون قانونی ک مهریه و میگه همونم میگ ک همه جهیزیه و خرج زن با مرد
نمیدونم شما چرا کاسه داغ تر از اش واسه مردا میشن واقعا اینا یا مردن یا خیلی خودشون و کم میبینن
مگه حق طلاق و حق مسکن و حق حضانت بچه و حق تحصیل و حق اشتغال و حق خروج از کشور از مردا میگیریم؟ مرد وظیفشه خرج کنه
همون بچه ک سنگ سیسمونیش ب سینه میزنن اگ پدرش بکشه میگن اشکال نداره حالا چند ماه برو زندان منی ک با بدنم یه بچه ب دنیا میارم براش وظیفه ای در قبال سیسمونی ندارم اصلا چرا خانواده من باید واسه بچه ما سیسمونی بخرن مگه هر جا میره اسمی از من برده میشه؟؟هر جا بره فامیل پدرش باهاشه.. هرجا بره اول اسم پدر میپرسن
بعضی از زنا اینقد خود تحقیرن فک میکنن وظیفشونه شب تا روز بشور بساب کنن اخرشم هیچ حقی نداشته باشن
خانم محترمی ک میای از اقایون دفاع میکنی شما از درد جون بدی تا رضایت شوهرت نباشه نمیبرنت اتاق عمل
تا وقتی ما زنا دلمون ب حال خودمون نسوزه چ توقع از مردا
من میگم هزار بارم میگم مهریه حق زنه تا وقتی که این قوانین هس تا وقتی که اگ یه زن بخواد بچه رو سقط کنه باید به شوهرش دیه بده هر کی هم شوهرش بد بوده اذیتش کرده ازش گرفته نوش جونش تا مردا باشن یاد بگیرن چجور با زنا رفتار کنن
زنان علیه زنان