2777
2789
عنوان

چندش تر از مردا زنایی ان که علیه زنن

1953 بازدید | 129 پست

چنان سنگ مردا به سینه میزنن انگار چیه بگو شما نترس عجوزه خانم به اندازه کافی مردا حق دارن اینکه بخوایم ما نگران این مهریه چندغاز باشیم حقمونه حداقل تا وقتی با این عقاید خرافی داریم زندگی میکنیم وقتی همه حقوق برابر بود وقتی واسه ازدواج هیچ حقی از زن سلب نشد اونوقت مثل روشنفکرا بیاید بگید حالا این مهریه چیه و فلان اتفاقا خیلی هم مهمه برگشته به من میگه الان تو خودت جهیزیه و سیسمونی و فلان چیزت کامله که حرف مهریه میزنی و از مردا توقع داری؟ د اخه بیچاره حقیر وظیفه من نیست اینا داشته باشم همون قانونی ک مهریه و میگه همونم میگ ک همه جهیزیه و خرج زن با مرد

نمیدونم شما چرا کاسه داغ تر از اش واسه مردا میشن واقعا اینا یا مردن یا خیلی خودشون و کم میبینن

مگه حق طلاق و حق مسکن و حق حضانت بچه و حق تحصیل و حق اشتغال و حق خروج از کشور از مردا میگیریم؟ مرد وظیفشه خرج کنه 

همون بچه ک سنگ سیسمونیش ب سینه میزنن اگ پدرش بکشه میگن اشکال نداره حالا چند ماه برو زندان منی ک با بدنم یه بچه ب دنیا میارم براش وظیفه ای در قبال سیسمونی ندارم اصلا چرا خانواده من باید واسه بچه ما سیسمونی بخرن مگه هر جا میره اسمی از من برده میشه؟؟هر جا بره فامیل پدرش باهاشه.. هرجا بره اول اسم پدر میپرسن 

بعضی از زنا اینقد خود تحقیرن فک میکنن وظیفشونه شب تا روز بشور بساب کنن اخرشم هیچ حقی نداشته باشن

خانم محترمی ک میای از اقایون دفاع میکنی شما از درد جون بدی تا رضایت شوهرت نباشه نمیبرنت اتاق عمل 

تا وقتی ما زنا دلمون ب حال خودمون نسوزه چ توقع از مردا 

من میگم هزار بارم میگم مهریه حق زنه تا وقتی که این قوانین هس تا وقتی که اگ یه زن بخواد بچه رو سقط کنه باید به شوهرش دیه بده هر کی هم شوهرش بد بوده اذیتش کرده ازش گرفته نوش جونش تا مردا باشن یاد بگیرن چجور با زنا رفتار کنن

زنان علیه زنان 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پسرم خواهشا جنگ جنسیتی راه نندازین

جنگ جنسیتی حداقل برای ایران وجود خارجی نداره آقا 

یکم قانون و حق و حقوق زنان رو مطالعه کنید در ایران می‌بیند با تانک هم رد بشیم عملا فایده ای نداره چه برسه با صحبت کردن بشه گفت جنگ جنسیتی 

همه مردا چندش نیستن ولی قطعا این مدل زنها چندش هستن

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

افرین

با همه حرفات موافقم 

همه حرفات درستن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

جنگ جنسیتی حداقل برای ایران وجود خارجی نداره آقا یکم قانون و حق و حقوق زنان رو مطالعه کنید در ایران ...

دعوا راه نندازین

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

واقعا اندازه برده هم ما زنا تو ایران حق و حقوق نداریم 

اینو کسایی میفهمن که به ذره سرشونو از برف بیرون بیارن 

شدیم عین یه کالا از خانواده بیرون میایم فروخته میشیم به یه پسر دیگه بدون مهریه و هیچ حقی 

مگه اینکه زنی واقعا عرضه داشته باشه حق کار و تحصیل و..... رو بگیره که اونم انگ سلیطه بودن میزنن بهش