2777
2789
عنوان

معلمی که بچه مو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 2324 بازدید | 140 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چند سالته بله زمان ما جایگاه معلم مدیر به چیز دیگه بود همه چی سرجاش بود ترس و ادب و احترام بود ...

۲۳ سالمه

پسرم ۲ سالشه

پول بحثش فرق داره. الان همه جا میخوان پولای نداشته ی آدمو بالا بکشن ولی بدرفتاری یه موضوع دیگس.

من تو مدرسه هامون ۹۹ درصد بدرفتاری ندیدم. و اگه واسه پسرم پیش بیاد بعدا که ببرمش مدرسه، یه کاری میکنم که حساب کار دستشون بیاد و ادامه دار نمیشه که بچم آسیب ببینه. بلدم چیکارشون کنم. وحشی میشم عین خودشون. 

شکایت کن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

به پدرم میگفتم معلم منو خیلی میزنه بعد پدرم معلم دید تو خیابون بهش گفت رحمش نکن هرچقدر دلت میخاد بزن ...

😂😂😂😂😂😂👌👌👌اگه اشتباهی کرده بود نمیسوختم ولی نه شلوغ کرده نه چیزی ...

۲۳ سالمهپسرم ۲ سالشهپول بحثش فرق داره. الان همه جا میخوان پولای نداشته ی آدمو بالا بکشن ولی بدرفتاری ...

خدا حفظش کنه کوچولو تو ایشالا که سرت نیاد عزیزم چند نفری ام اومدن از دپستان نوشتن شکایت کن شکایتم تو کلانتری هست شنبه برم ببینم کجاها برم اصلا هم شکایت هم بازرسی باید به گوه خوری بیفته

بی شرف روانی بچه بجز درد جسمی بهش برخورد خورد شد.حتمااا پیگیری کن پدرشو در میارن.تو شهر ما ی ناظم ی چگ ب دانش آموزی زد ک موقع مدرسه رفت بیرون مدرسه دعوا افتاد بعد اومد مدرسه و کلا آشوب شد ناظم یکی زد تو گوشش کاری ب روز ناظم اوردن ک اخرای کارشم بود بخاطر اینکه پرونده دار نشه علاوه بر عذرخواهی از بچهه ده میلیون پولم داد.چن وقت پیش یکی از معلمای پسرم بهش گفت خر الاغ اونجارو ب توبره کشیدم.مدیر انقدر عذرخواهی کرد معلمم توبیخ کرد از دل بچمم در آورد ول کردم .شما هم حتماااا پیگیری کن ادم خودش شاید بکشونه بزنه ولی یکی دیگه غلط میکنه حیثیت بچه رو از بین می‌برن  

ادم بیشعور همه جا هست مدرسع ها رو هم ادما پر میکنن دیگه

بله ولی این رفتار از یه آدم فرهنگی خیلی بعیده 😵‍💫سنشون بالاست؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨