2777
2789
عنوان

پیرو تایپک دیشبی که گفتم شمارم پخش شده و ناشناس هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 65 پست

فک کن یکی اینجوری برات پاپوش بسازه 

حالا اگه اسی خودش دست ب کار نمیشد و شکایت میکرد ابروش ک می رفت هیچ پلیسم کاری نمی کرد

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نمی تونستم چیزی بگم دهنم انگار قفل شده بود هیچی دگ گفتم چرا میخاستی اینجوری کنی با زندگی من ...

عاره حق با داداشته بلایی سرش می اومد پاتون گیر میشد

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

هیچی شد تا شوهرم از سر کار آمد من آنقدر گریه کردم صورت سرخ سرخ شده بود شوهرم امد گفت چی شده اتفاقی افتاده یهویی صدا گریم زیاد شد دست خودم نبود 

شوهرم هول کرده بود بنده خدا داداشم چته بابا پاشو جمع کن خودت عه هیچی داداشم همه قضیه برای شوهرم تعریف کرد و صدا و فیلم همه رو نشونش دادم واییی که شوهرم داغ کرد گفت میرم درخونشون میکشمش بزور من و داداشم جلوش گرفتیم داداشم گفت ولش کن کوتاه بیا خون به پا نکن فقط مواظب زندگیت باشه دشمن شاد نشی  شوهرم امد بغلم کرد گفت من مثل چشام بهت اعتماد دارم و تو نور چشمی از این هرزه ها زیاده و قرار شد فردا خط جدید بگیره برام ولی همش میگه دارم واسش فک نکن یادم رفت بزار 

خیلی میترسم کاری بکنه یوقت 

بعدش ما خودمون زندگیمون مشکل داشت تازه ۲ماهی میشد درست شده بود چرا آدما آنقدر بد شدن ینی قشنگ مرگم دیدم جلو چشام 

هیچی دیگ بچه ها آنقدر حالم بده از گریه زیاد سرم داره میترکه تروخدا مواظب خودتون زندگیتون باشید بی گدر به آب نزنین قبلش با یکی مشورت کنیم من اگ یه راست به شوهرم میگفتم یه جنگ میشد ولی الان بهتر شد که به داداشم گفتم

هیچی دیگ بچه ها آنقدر حالم بده از گریه زیاد سرم داره میترکه تروخدا مواظب خودتون زندگیتون باشید بی گد ...

از مدیریت داداشت خوشم اومد

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲