2777
2789

دوستان عکس یه دختر براش فرستادم یهو گف چقد نازه 

بعد من خندیدم گفتم تا وقتی دوست به این جذابی داری چطوری این به چشمت میاد با لحن خنده هم گفتم

یهو گف تو زن ستیزی چقد ضد زنی اینجوری حرف نزن بدم تو اعتماد به نفست بالا نگه دار ولی از این حرفا نزن

بعد من گفتم چیز بدی نگفتم که واقعیت گفتم دوس پسرمم میگه خیلی خوشکلی یهو گف نیاز نیس بگی من خوشکل ترم هر پسری باشه با یکی تو رابطه باشه تعریفش میده😐💔

اخه خودشم از این حرفا میزنه خیلی بم بر خورد اینطوری گف

مگه من حرف بدی زدم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله حرف قشنگی نزدی

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

راست میگه جالب نیست ادم هی بخواد بگه من خوشگلم من خوبم من فلانم

حتی اگر واقعا باشی هم دیگه به چشم نمیاد و برعکس بقیه فقط ایراداتو میبینن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

راست میگه جالب نیست ادم هی بخواد بگه من خوشگلم من خوبم من فلانمحتی اگر واقعا باشی هم دیگه به چشم نمی ...

بخدا من نمیگم خوشگلم.حتی تاپیکامم میتونی ببینی.کلا همش دارم گله میکنم.ولی مثلا یه روضه ای چیزی میریم تا حرف از اینکه نباید به خوشگلیت ن بنازیدو اینا بشه همه بر میگردن سمت من.یا مثلا عمم و دختر عمم به من میگن بتو داره میگه.گفتم بابا دختر شما که از من خوشگلتره.میدونی این قضیه سر چیه؟سر اینکه ده دوازده سالم بود مامان بزرگم گفت فلانی چقدر خوشگله. منم مثل ایشون برگشتم گفتم از نوهتونم خوشگل تر؟دیگه به گوه خوردن افتادم از اون به بعد.حالا همین دختر عمم که رفیقمم هست مدام پز مژه های بلند و موهای بلندشو بهم میده😂💔

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بخدا من نمیگم خوشگلم.حتی تاپیکامم میتونی ببینی.کلا همش دارم گله میکنم.ولی مثلا یه روضه ای چیزی میریم ...

حالا اون احتمالا از سر حسادته ولی اینکه مدام ادم بخواد تعریف کنه از خودش واقعا جالب نیست 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵