2777
2789

بچها جون سلام 

من باردارم و تو هفته پانزدهم هستم از نظر روحیم زیاد میزون نیستم ینی با کوچکترین حرفی بهم میزیزم مخصوصا اگه اون حرف مربوط به دخترم باشه

دختر شوهرم که باما زندگی نمیکنه و پیش مادرشه  و ماهی یکی دوبار میاد پیش ما از اول که فهمید من حاملم خیلی خوشحال شد و گفت توروخدا دختر باشه دختر باشه من خواهر میخوام بعد که جنسیت قطعی شد و فهمید دختره بازم خیلی خوشحال شد واسه خواهرش یه عالمه پنس و گلسر اورد و منم حسابی باهاش خوشحالی کردمو بغلش کردم

دیروز شوهرم رفت اوردش کلا یه مدل دیگه شده بود میگفت من داداش میخواستم ابجی نمیخوام  گفتم مگه دست من بوده؟  تو که از اول میگفتی ابجی چیشد نظرت عوض شد؟  گفت اره

قشنگ معلوم بود یادش دادن... 

گفتم خیله خب ابجیت که بدنیا اومد اصلا نیا اگه دوست نداری خواهر. دختر من یه ابجی با محبت میخواد که دوسش داشته باشه نه اینکه از الان بگی دوست ندارم و فلان سعی کن راجب خواهرت قشنگ صحبت کنی چون دفعه بعدی جور دیگه ای باهات برخورد میکنم.. 

اصلا عوض شده بود اینجوری گفتم تا برسونه بهشون که قرار باشه  با دختر من رفتار بدی داشته باشه دودش تو چشم خودشون میره 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترکم لحظه شماری میکنم واسه گرفتن دستای کوچولوت😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالشه؟به نظرم تند برخورد کردی

۸ سالشه 

اصلا حرفای خودش نبود مشخص بود بهش گفتنن باور کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاری با تاپیک ندارم راستش من بودم هیچ رفتار خوبی با زن بابام نداشتمبه غیرت آدم بر میخوره...

منکه باعث طلاق مادر پدرش نشدم

ما چندین سال بعد طلاقشون ازدواج کردیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۸ سالشه اصلا حرفای خودش نبود مشخص بود بهش گفتنن باور کن

خیلی کم سن و ساله که،میدونم عزیزم ولی اصلا باهاش بد برخورد نکن،اگه به خاطر دخترت باهاش بد حرف بزنی از چشم خواهرش می افته

ربطی نداردآدم چجوری می‌تونه قبول کنه باباش با یک زن دیگه باشه همین که سلام علیک کنه باهات کافیه انتظ ...

عجب😂😂

میخواست مادرش ادم باشه نگهش داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی کم سن و ساله که،میدونم عزیزم ولی اصلا باهاش بد برخورد نکن،اگه به خاطر دخترت باهاش بد حرف بزنی ا ...

من همیشه سعی کردم جوری رفتار کنم که بعدها تو ذهنش خاطره بدی ازم نمونه اما باور کن از وقتی مادر شدم اصلا دنیا جور دیگه ای شده برام.  حتی شوهرم یچیزی راجب بچه بگه من نمیتونم سکوت کنم اعصابم بهم میریزه من خیلی حساسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40