شما حاضرید در صورت مسافرت تفریحی مادرشوهرتون به مدت یک ماه برای پدرشوهرتون هر روز نهار درست کنید با اینکه خواهر شوهر دارید و خودتون از کار و رندگی بیوفتید و نتونید حتی خونه مامان خودتون برید
باااا کمال میییل از جوون مایه میزارم 🙃پدرشووهر من ماهه ۱۵ ساله عروسشم باهم اشک ریختیم و خندیدم تو سختیا پشتم بوده تو شادیا هم بوده همیشه من بین جاریام در اولویتم براش کسی جرعت نداره بهم بگه توو
منم ندارم چون درس دارم ولی خب باید وایسم و آشپزی کنم حتی بدای خرید کتاب باید میرفتم یه شهر دیگه نشد ...
انجام نده بگو در توانم نیست
هیچ وقت خودت رو برای دیگران به زحمت ننداز
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
شاید الان بگی خب چی میشه بزار یک ماه درست کنم ولی باور کن بعد یک ماه میگن وظیفه ات بوده و تازه کلی هم ایراد میگیرن...بدتر از اون دیگه میشه وظیفه ات و سری بعد تو شرایط مشابه یک وعده نتونی درست کنی انگ تنبلی و تن پروری و بی لیاقتی بهت میزنن..نمیگم غذا درست نکن ..غذا بفرست براش ولی چند بار...
با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤
شاید الان بگی خب چی میشه بزار یک ماه درست کنم ولی باور کن بعد یک ماه میگن وظیفه ات بوده و تازه کلی ه ...
افرین بالاخره یه نفر حرف منو فهمید من یه روز مثل امروز اومدم خونه مامانم چون واقعا یه هفته نرفته بودم جایی میشه بی احترامی تازه به مامانم گفتم غذا درست کنه براشون بفرسته
سفر اگر واجب باشه مثلا برای درمان و دیدار از بیمار و عروسی و عزا و از این دست مسایل،بله غذا می پزم ا ...
رفتن تفریح ویدئو میفرستن در حال رقص و عشق و حالن در حالت عادی وقتی خونه هستن میگن پادرد دارم بیاید خونمون برام آشپزی کنم ولی امروز در سواحل در حال دویدن بودن و برامون ویدئو فرستادت