2777
2789
عنوان

تو تربیت بچه هاتون سخت گیری کنید خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 3207 بازدید | 169 پست
یکی پیدا شده ؟؟؟ چرا فک میکنی تمام مردای کوچه خیابون دارن بقیه رو میزنن و تو خیلی آروم یه گوشه نشسته ...

ایشالله یه روزی برسه هیچکس حتی یه نفرم از شوهرش کتک نخوره

اون تعداد اندکی ام که دست بزن دارن یه بار دستشون رو بشکنن دیگه آدم میشن

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

چرا خب بفرستش برهدیگه از فضای کوچه خیابون بدتر نیست که

ولا من هیچ وقت پسرم بدون خودم نزاشتم بیرون بره هنوز نزاشتم با دوستاش حتی بیرون بره

اما اینقدر بعضی حرفارو میشنویم که کلا میترسم وارد این فضا بشه میگم یه کم بزرگ تر بشه بزارم بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولا من هیچ وقت پسرم بدون خودم نزاشتم بیرون بره هنوز نزاشتم با دوستاش حتی بیرون برهاما اینقدر بعضی حر ...

اینطوری خیلی بده

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

منظورم این بود نزارید ضعیف بار بیان

من با شما کاملا موافقم. و دخترمو رزمی کار بار میارم ک روزی هیچکس نتونه بهش زور بگه و یا در موارد ضروری بتونه بدون نیاز ب پدرو برادری از پس خودش بربیاد و دفاع کنه.

من با شما کاملا موافقم. و دخترمو رزمی کار بار میارم ک روزی هیچکس نتونه بهش زور بگه و یا در موارد ضرو ...

ای کاش همه مثل شما بودن