2777
2789

من خودم پسرم 

تو تربیت بچه هاتون سخت گیری کنید

به جای کلاس آواز و موسیقی بفرستیدشون یه رشته رزمی

مثل دفاع شخصی بوکس

تو این جامعه ما باید بتونی در برابر مزاحمت ، دزدی ، برادر یا شوهر از خودت مراقبت کنی 

الان یه نفر با شما درگیر بشه میخاین چیکار کنید؟ 

بخدا خیلی هاتون نمیدونید باید چیکار کنین 

صبر میکنید کتک بخورین

و این خیلی بده 

اینقدر ضعیف نباشید

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

حالا منی که بوکس ورزش مورد علاقمه : 

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا منی که بوکس ورزش مورد علاقمه :

انشالله یاد بگیرین

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

چشم عباس آقا😐 

کلاس موسیقی ایرادش چیه اونوقت؟ تو به پسرت یاد بده هار نباشه پاچه دختر مردمو نگیره که ما مجبور نباشیم دختر بفرستیم کلاس دفاع شخصی

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

کلاس رزمی چه ربطی به تربیت داشت🤔

منظورم این بود نزارید ضعیف بار بیان

خداروشکر تاالان زننده بود تا خورنده🫠

دوس ندارم از الان وحشی بار بیان ولی چشم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چقد نصیحت میکنییی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

وسط جنگل زندگی میکنیم یا باید بزنیم یا کتک بخوریم ؟

تو جامعه متمدن مگه زندگی نمیکنیم ؟

مگه اون قدیم نبود که برتری به قدرت و زور بازو بود ؟

مگه برای کتک  کاری نمیرن دادگاه ؟

شما هر چقدر قوی باشین از شما قویتر تو جامعه زیاده اتفاقا با مردم نباید درگیر شد 

چشم عباس آقا😐 کلاس موسیقی ایرادش چیه اونوقت؟ تو به پسرت یاد بده هار نباشه پاچه دختر مردمو نگیره که ...

چشم بهش یاد میدم