صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
اصلا اول یک ماه حرف زدیم بعد یهو بلاکم کرد بعد رفت بدون دلیل هرچی گفتم دلیل بیار گفتم مشکل دارم مشکلمم تو نیستی. بعد یکی دوهفته اومد پیام داد نمیخوام با ذهنیت بد بری آشنا شدیم روز بعد گفت بهار من نمیتونم من به تنهایی خو گرفتم
باز خوبه این ظریفیتش کم بوده و در مرحله پذیرفته شدن کنار کشیده...
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
دقیقا میگه جنگ اول به از صلح آخردیشب تا دیروقت گریه میکردم.دلیلشو نمیفهمم تنهایی بهرحال هممون داریمش ...
سخت نگیر، بزار الک بشن و الکی ها بریزن!!
امیدوارم با آگاهی و انتخابی صحیح از زندگیتون لذت ببرید...🌱