2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میشه یهو یه پسر پاپس میکشه؟پسری ک نزدیک یسال یه دخترو میخواد

باور کن نظر کلی نمیشه داد!! خیلی مسائل ممکنه پیش اومده باشه...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

باور کن نظر کلی نمیشه داد!! خیلی مسائل ممکنه پیش اومده باشه...

با دختره م نبوده که بگم زده شده .ولی یسال تموم این دخترو میخواست یهو عوض شد .اینم بگم تحت نظر دوستاشه دوستای پسره م دختره رو میشناسن دراین حد

با دختره م نبوده که بگم زده شده .ولی یسال تموم این دخترو میخواست یهو عوض شد .اینم بگم تحت نظر دوستاش ...

درگیر این آدم‌ها نباشید!!

شما سهم کسی میشید که برای به دست آوردنتون تلاش میکنه، با دور ایستادن و سیس عاشق گرفتن و فقط میو میو کردن نتیجه‌ای حاصل نمیشه!!

دنیای آدم بزرگ‌ها بسیار متفاوته با بچه‌ها !! اونم بچه بوده...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

چندبار اومده بود جواب رد شنیده بود

هر لحظه پرده‌ایی جدید رو میکنید!!

خب این یه پنجره و موضوعی دیگه‌ست!! واضحه شما افراط کردی!!

ناز کردن با رد کردن خیلی فرق داره اینو خیلیا بلد نیستن!!

بار اخر نگاش کردم و رفتاراش نشون داد بازم میخواد بیاد جلو ولی یهو عقب کشید

می‌بینی گفتم فرق داره!! و اینو خیلیا نمیدونن!!