2777
2789
عنوان

سقف سکه برای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3691 بازدید | 221 پست
یه نکته هم هست دولت مخالف ۱۴ سکه بودممکنه ابلاغ نکنن

نمه نمه پیش میرن این ۱۴ تا ک چیزی نیس اونم ب صورت قسطی سالی یکی نهایت دوتا شما بگیر نبوده مهم اینه در قبل گرفتن این حق شرعی و عرفی چرا ب زن حقوق برابر و نصف اموال نمیدن چرا باید از حق زن کسر شه ولی ب حقوق بیشمار اقایون تعیین سقف مهرم اضاف شه

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چرا نمیان دو نوع ازدواج اسلامی و اروپایی رو بیارن هر کی هرکدومو خواست انتخاب کنه دبگه انقدر دردسرم نبود😕 لازم نبود سقف مهریه رو کاهش بدن 

اینا ک میتونن انقدر تو قرارداد خصوصی دست ببرن حتما اینم میشد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

خونه اعیانی نباشه میتونن به اسمشون داشته باشن یدونم ماشین که ثابت کنن با اون کسب درامد میکنن😐راه در ...

بله اونم هست یه خونه و یه ماشین حساب نمیشه

خدا لعنتشون کنه 

اصلا اونا ما رو از دست میدن چی بدتر از این؟🤣🤣🤣

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
نمه نمه پیش میرن این ۱۴ تا ک چیزی نیس اونم ب صورت قسطی سالی یکی نهایت دوتا شما بگیر نبوده مهم اینه د ...

منم از این خیلی شاکیم

دو طرفه باید کار بشه وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه که

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

تو ایران بعید نیست متاسفانه تعداد دخترای که میخوان ازدواج کنن خیلییییی خیلییی بیشتر از پسرایی هست که ...

با اینهمه قانونی ک پشتشونه و اینهمه رنگ و وارنگ ک در اختیارشونه همونا ک دارن کی کی ندارن طلاق بدن یا بدبخت و از بس حرص بدن بمیره دیگه ازاد و رها مدل جدیدارو هم امتحان کنن خوش خوشونشونه ک نگو

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

بله اونم هست یه خونه و یه ماشین حساب نمیشهخدا لعنتشون کنه اصلا اونا ما رو از دست میدن چی بدتر از این ...

خوبارو از دست میدن میرن سراغ بدا 

بدام که راهشو بلدن قشنگ نگهشون میدارن ارثشونم میکشن بالا

حقشونه والا

قانون گزارا مردن. معلومه که به نفع خودشون همه جا کار میکنن. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اینجوری کردن تا مردها 3یا4تا زن بگیرن همش هم تقصیر کسایی هست که لخت گشتن و ارزش ما رو پایین آوردن بع ...

چیمیگی بابا چه ربطی داره،مریض بودن مردا ام تقصیر زناست

پیک می

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

کم کم مهریه رو به کل بر میدارنهمین الآنم شهر های بزرگ دیگه کسی زیر بار مهریه نمیره. هنوز مونده زن ها ...

خب مهریه ک عملا با قسطی شدن و سالی یکی نهایت دو سکع حذفه خودمون بیخبریم این سقف ۱۴ تا هم دیگه مهر خلاص بود فمنیسم کجاس ک بگه  در ازاش چی ب حقوق خانما اضاف شد هیچی نهایت اینکه اجازه برهنگی بدن اونم ک باز خوشا بر احوال اقایونه کیف کنن و کیف مرگ شن مثلا ما ازادیم هزار ازار و بلا خودمون و بدیم خوشگل شیم مایه کیف و کثافت 

خوبارو از دست میدن میرن سراغ بدا بدام که راهشو بلدن قشنگ نگهشون میدارن ارثشونم میکشن بالاحقشونه والا

والا والا

دختر باید بد باشه چرا مثلا ما خوبیم عقل نداریم که واقعا نداریم

تو ازدواج بعدیم شیطان قراره بشم عفریته و فتنه و هرز چون اونموقع ارزشمو میدونن قووول میدم ببین کی گفتم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

آمار طلاق از طرف آقا به خودیه خود در ایران خیلی بالا بود چون قانون ایران فقط به نفع آقایونه

اینجوری دیگه با خیال راحت هر ساعتی دلشون خواست بدون هیچ دلیلی خانم رو طلاق میدن

الان همسر من با یکی دیگه به من خیانت کرده داره منو طلاق میده تا الانم ريالی نداده

چون همه ی اموال مشترکمون رو زده به اسم دوستش 

قانونا هیچی نداره

دادگاه هم قبول کرده که هیچی نداره 

واقعا از اینهمه بی عدالتی قلبم میترکه

۱۳ سال عمر جوانی و تلاشم دود هوا شد رفت

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
چیمیگی بابا چه ربطی داره،مریض بودن مردا ام تقصیر زناستپیک می

یجوری میگن انگار مرد حیوانه کنترل غریزه نداره

نه،از سگ هم کمتره. 

پس در اینصورت چرا اصلا باید حق ازاد گشتن تو جامعه داشته باشه؟ باید زندانی بشه و تمام اختیاراتش سلب. شما نمیای حیوان وحشی رو ازاد کنی و بعد اگه کسی جلوش بود و تیکه پاره شد بگی اون مقصره، میای حیوان وحشی رو به بند میکشی

چی بگمدر حال حاضر واقعا کار دیگه ای نمیشه کرد. اونهایی هم که تاپیک میزنن خواستگار ندارم قشر کوچکی از ...

اصلا گیرم طیف کوچک و حذف بالاخره ک ازدواج و نمیشه نادید گرفت موضوعی هس ک خواه ناخواه عمومیت داره ب این طریق نباشه ب طریق دیگه فقط این وسط باید یک تضمین برای برابری و عدالت طرفین باشه ن اینکه کفه ی طرف فقط بالا باشه نشد ک