2777
2789
عنوان

سقف سکه برای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3694 بازدید | 221 پست

حالا هرچی هم بود باید قسطی میدادن ۱۴ تا هم قسطی فرقی نکرد 

برا من شد ده ماه یه سکه

ولی خوشحالم که میتونم طلاق بگیرم حداقال چون شوهرم طلاق بده نیست

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه زنها هم سنشون می‌ره بالا بعد سی یا سی و پنج مجبور میشن قبول کنن باز هم ظلم در حق زن

دیگه باید محکم باشن. حق و حقوق بگیرن 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

میشه.چرا نشه؟ مگه قبلاً صد و ده تا نشد.الان سکه خیلی گرون شده

بله ک میشه چرا نشه خوبم میشه وقتی ماشاءالله اقایون حق طلاق   حضانت و اجازه کار و خروج از کشور و ۴تا همسر همزمان و بی نهایت صیغه رو دارن فردا روزی شاید حق مهریه هم واسه مردها قائل شن هیچ بعیدم نیس😁😁😁

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

اینو دفتر اسناد ثبت رسمی میکنی

کمتر پسری قبول میکنه جهاز خودش بخره و بعدش به زن برسه.برای حالتی ک زن بخره سیاهه هست و ثبت رسمی لازم نیست

بهتره کل جهاز رو از این به بعد مرد بخره،سیسمونی هم کنسل شه،کل هزینه ها عقد و عروسی هم بده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بله ک میشه چرا نشه خوبم میشه وقتی ماشاءالله اقایون حق طلاق حضانت و اجازه کار و خروج از کشور و ۴تا ...

تو ایران بعید نیست متاسفانه تعداد دخترای که میخوان ازدواج کنن خیلییییی خیلییی بیشتر از پسرایی هست که میخوان ازدواج کنن😂 

بقول شما احتمالا برای پسرا مهریه هم بذارن بلکه اومدن ازدواج کنن🤣

🥰🥰

گوش کن یکی از نماینده ها بعد از تصمیم یه جوری گفت ای جونم دلم برای خانوما سوخت

ای جونم قراره با زنای بیشتری بپرم🤤

خدا زلیلش کنه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
بله ک میشه چرا نشه خوبم میشه وقتی ماشاءالله اقایون حق طلاق حضانت و اجازه کار و خروج از کشور و ۴تا ...

کم کم مهریه رو به کل بر میدارنهمین الآنم شهر های بزرگ دیگه کسی زیر بار مهریه نمیره. هنوز مونده زن ها بفهمند فمینیسم چه بلای خانه  براندازی بود که رو سرشون آوار شد.

کمتر پسری قبول میکنه جهاز خودش بخره و بعدش به زن برسه.برای حالتی ک زن بخره سیاهه هست و ثبت رسمی لازم ...

تو شهرایه اطراف ما قلمایه بزرگ با پسره برعکس ما همه چی میدیم در عوض کلا سیسمونی نمیدیم...

سیاهه هست ولی اون چیزایی که تو تازه خریدی دیگه نیست نمیتونی ثابت کنی

ای جونم قراره با زنای بیشتری بپرم🤤خدا زلیلش کنه

مثلا میخوان آمار ازدواج ببرن بالا مثل کشور ترکیه 

ولی آخه اینجا حقوق برابرو به زن نمیدن فقط مهریه حذف میکنن چند به هیچ به نفع مرد 

حالا مرد ایرانی بازم ازدواج نمیکنه دنبال منفعتشه پولدارترین دخترو بگیره که خودش چیزی بزنه به جیب

🥰🥰