2777
2789
عنوان

سقف سکه برای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3687 بازدید | 221 پست
نخیر مقصر اونایی هستند که سوء‌استفاده کردند.تو همین نی نی سایت هر کی اومد گفت شوهرم گفت بالا چشمت اب ...

کار خوبی کردن وقتی مرد نمیتونه وفادار باشه تقی به توقی می‌ره عاشق یکی دیگه میشه و وارد رابطه ج  میشه

🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان مهریه عدد نداره می تونه ۱۰۰۰ تا سکه باشه اگر تصویب بشه که نمیشه ضمانت اجرای کیفری همون زندان ...

بدرد نمیخوره،همین ضمانت کیفری هم پابند شده

باید ضمانت کیفری باشه که بتونن به عنوان اهرم فشار استفاده کنن.خدا میدونه با این قانون چه بلایی سر قشر زنان فرودست و ضعیف فرهنگی جامعه میاد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

چون بر خلاف نظم عمومی مرد ها راه فرار از دین زیاد دارن همه چی بهم می ریزه

نمیدونم.به نظر بعید میاد ولی امیدوارم رد بشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اینا هم بدرد زن نمیخوره.

ایران یعنی همین

فقط میتونی جونتو برداری از زندگی نامعلوم در بری اونم چی اگه طلاق بده نمیده میره ازدواج مجددم میکنه مهریه رم دو سال یه سکه میده اونیکه این وسط میسوزه زنه🌷

مهریه از اولش از کجا اومد؟مگر دختر کالا هست؟چرا بجای مهریه حق تصنیف اموال را شرط اصلی ازدواج قرا ندادن؟

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

تصنیف اموالو نمیدن😐زود هر چی میشه به اسم پدر مادر میکنن خلاصه برا دور زدن کلی کارا بلدن🤕✌🏻

حالا به جز تنصیف اموال...همون چهارده سکه جای اونو پرمیکنه. حق تحصیل و اشتغال و خروج از کشور و مسکن و...

راستی حق حصانت تا اونجا که شنیدم تا زمانی که فرزند به دنیا نیومده نمیشه گرفت، البته میشه تو عقدنامه بنویسی ولی سند ریمی حق و حقوف مهمه