2777
2789
عنوان

سقف سکه برای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3687 بازدید | 221 پست

همه حق و حقوق برای مردها بود مثل ارث دوبرابر دیه دوبرابر حق طلاق شغل مسکن و فرزند و.. حق همسر دایم و موقت گرفتن

فقط یه مهریه برای زنها بود اونم کردن ۱۴ سکه که موقع طلاق حتی یه سکه هم نمی‌رسه اگه طلاق از سمت زن باشه 

معلوم نیست برای چی باید ازدواج کنیم چیو باید تحمل کنیم 

🥰🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من حقوق خوندم عزیزم تو مجلس فقط رای دادن مجمع تشخیص مصلحت نظام رد می کنه بر خلاف نظم عمومی

بنزینم گفتن‌ شایعه هست گران نمی کنیم پس چی شد

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

اینا عقلشون در حد جلبکه مثه شعار فرزند کمتر زندگی بهتر ک شد فرزند بیشتر زندگی شادتر همیشه ی ور و میگ ...

عندالاستطاعه نشد.سقف کیفری چهارده سکه

کاش خانما هم همگی مثل اقایون متحد باشد،یا کلا ازدواج نکنن یا میکنن برن پیش وکیل و سند حق و حقوق با همین چهارده تارو تصویب کنن

هر پسری هم نخواست بره گم بشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

عندالاستطاعه نشد.سقف کیفری چهارده سکهکاش خانما هم همگی مثل اقایون متحد باشد،یا کلا ازدواج نکنن یا می ...

کلی باهات موافقم 

من خودم حق طلاق و حضانت و تعیین تکلیف جهیزیه رو گرفتم همون اولش😁✌🏻

یکم فک کنی متوجه میشی که چرا سکه 14تا شد!از خواب بیدار شین!

این اگه فکر کردنه ترجیح میدم کلا فکر نکنم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

مهریه که هزارتام بود مردا همبشه یه راه فرار داشتن یا با حضانت بچه یا آزار همسرشون یه کاری میکردن فراری شه ببخشه مهرو این از مهر اون از سهم ارث از پدرو مادر که نصف پسره اونم از ارث از همسر که یک هشتم میشه این قوانین زن ستیزو کی نوشته در حالی که زن و مرد الان کار بیرونم میکنن دوتاشون...

اینجوری کردن تا مردها 3یا4تا زن بگیرن همش هم تقصیر کسایی هست که لخت گشتن و ارزش ما رو پایین آوردن بع ...

نخیر مقصر اونایی هستند که سوء‌استفاده کردند.تو همین نی نی سایت هر کی اومد گفت شوهرم گفت بالا چشمت ابرو گفتند برو مهریه بزار اجرا

کلی باهات موافقم من خودم حق طلاق و حضانت و تعیین تکلیف جهیزیه رو گرفتم همون اولش😁✌🏻

دمت گرم

ولی من منظورم حق و حقوق کامل بود، اره جهاز هم باید پای پسر باشه این رو یادم رفت

کلی باهات موافقم من خودم حق طلاق و حضانت و تعیین تکلیف جهیزیه رو گرفتم همون اولش😁✌🏻

اینا هم بدرد زن نمیخوره.

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

من حقوق خوندم عزیزم تو مجلس فقط رای دادن مجمع تشخیص مصلحت نظام رد می کنه بر خلاف نظم عمومی

عزیزم از کجا مطمئنی؟

اون زمانی که سقف شد ۱۱۰ تا که رد نکردن

دمت گرمولی من منظورم حق و حقوق کامل بود، اره جهاز هم باید پای پسر باشه این رو یادم رفت

تصنیف اموالو نمیدن😐زود هر چی میشه به اسم پدر مادر میکنن خلاصه برا دور زدن کلی کارا بلدن🤕✌🏻

اخه عزیز من عروس و پدر عروس باید چند تا و چی و مشخص کنن ن اینکه نرخ تعیین کنن عرف و قانون دین پیغمبر ...

مقصر خیلی از این خانومایی هستن که فقط برای پول و مهریه ازدواج میکنن ، خودتو بزار جای ی پسر جوون که میخواد ازدواج کنه چرا انقدر مهر کنند که از دارایی خودشو پدرشو پدربزگشم بیشتر باشه