2777
2789
عنوان

علاقه

69 بازدید | 11 پست

ببینید من به شخصی علاقه مندم،ایشون22سالشونه و دندان میخونن و از اشناهای ما هستن دوست فامیلی،من امسال کنکوریم و درسم متوسط روبه بالاست خداروشکر و روزی ده یازده ساعت هم درس میخونم،من نظر خودم این بود که کنکور بدم و بعد از اینکه خودمم به جایگاه خوبی رسیدم جلو برم شاید ایشون خوششون اومد،ولی دوستام مداما میگن نکنه اون بپره نکنه اون بره تو رابطه و ازین حرفا و میگن از الان برو تو رابطه ولی مدیریتش کن و کنترلش کن،،نظر شما چیه؟من واقعا به ایشون علاقه مندم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به چند دلیل 

اول اینکه این عشق نیست علاقه اس 

عشق از شناخت میاد 

یعنی حداقل ۱۰۰-۱۵۰ ساعت باید صحبت داشته باشید 

دوم پسر ۲۲ ساله به هر چیزی فکر میکنه غیر از ازدواج و اگر شما هم پا پیش بزاری در بهترین حالت هم با هم دوست بشید اینکه اخرش به ازدواج ختم بشه احتمالش کمه و شما میمونی و خاطراتش

حتی شاید در این بین وقتی اونو بیشتر بشناسید بفهمید که این ادم کسی که میخواستید نبود 

فراموش شدنی ترین ادم زمین 🙃

به چند دلیل  اول اینکه این عشق نیست علاقه اس  عشق از شناخت میاد  یعنی حداقل ۱۰۰-۱۵ ...

بحث منم همینه شاید وسط همین شناخت بیشتر اصلا فهمیدم طرف مقابلم ادم اشتباهیه و نه تنها این بلکه درسمم میپره،،بنظرم هرکاری میخام بکنم بذارم بعد کنکور