2777
2789
عنوان

ترووخدا خانمایی که نامزدید

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 22 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهرشوهر منم پیش مادرشوهرش میشینه خواهرشوهرشم طلاق گرفته اونجاس  اونم16ساله داره میکشه از دستشون دوماه پیشم دعواشون شد خواهرشوهر بیشعورش اومد زد توگوشش دیکه دعوا ذادگاهی دیگه به شوهرش گفت من پا دیگه نمیذارم تواون خونه یا طلاق یا میری یه خونه ی دیگه ای میگیری.

حتی قاضی برگشتع به شوهرش گفته الان دیگه مگه زمان قدیمه که عروس مادزشوهز کنارهم باشن‌

خیلی زن بوده باز این همه سال زندگی کرده

دیگه الان خونه جدا گرفته میخواد از اونجا بره. الانم خونه ی پدرشه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

باشه توصیه خوبی بود فقط چرا شکایت نکردید از صاب خونه به چه حقی کلید انداخته اومده اون ملک رو اجاره ک ...

دیگه شوهرم زدش اومدیم جمع کردیم خونه مادر شوهره گفت شکایت کنیمم از کارو زندگی میفتیم بزار یکی به طورش بخوره حالیش کنه

اصلا مستاجرمیری باید قفل رو عوض کنی چون هزارنفر دارن‌

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

تو بیا ببین این چیکار با من میکنه 🥲🤣🤣🤣شوهر همسایه دوبار دم در خونش من و دیده بعد ماشینش و دم در ...

وای چه عجیبه😅نه بابا مادر شوهر من خیلی مردم داره پیش این .خدایی خوبم هست ما اعصاب نداریم 😅سخته با پیر زندگی کردن