2777
2789

اصلا گیریم یکی دوست نداره شیردهی رو شیر خشک میده همش میگن بدین عالیه همه دکتر میشن دیگ‌ افسرده شدم هیجا نمیرم تا بچم بزرگ نشه 

من بچه اولم دوسال شیر خودمو دادم واقعا ضعیف هست از نظر ایمنی و رشد پشیمونم میگم کاش شیر خشکم بهش میدادم 

ولی بچه دومم ریفلاکس شدید گرفت وقتی شیر خودمو دادم بالا میاورد انقد بالا اورد که پنج دقیقه شیر منو میخورد تا چند ساعت حتی شیر خشکم میخورد بالا میاورد 

شدید افت وزن داشت بردیمش دکتر گفتن شیر خشک بدین ولی arخلاصه شیرشو عوض کردیم بهتر شد گفتم خوبه حالا میتونم در کنارش شیر خودمم بدم تا بچم شیر خودمو خورد دوباره بالا اورد الان چهارماهش تموم شده یبار گفتن ی ذره بهش اب بده یک سی سی اب دادم چند روز پیش بازم بالا اورد جز شیر خشک ای ار هر چی میخوره بالا میاره ولی اطرافیان همش میگن بده خوبه حتما بده عر چقدر توضیح میدی میگن دکتر غلط کرده تو بده

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یادمه مادرشوهرم برای بچم که بود جیغ می زدا که بچه رو شیر خشکی کردی رفت عرضه یه شیر دادن به بچه رو نداری .   

چند سال بعد که دخترش بچه دار شدن خودش شیر خشک درست می کرد می داد له دخترش که بده به نوه اش! 

یعنی اینکه همون هایی که انقدر غر می زدن چرا شیر خشک می دی تو موقعیت که قرار بگیرند خودشون بدتر می کنند 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو صلاح بچه مو خودم بهتر میدونم

ادم میگ‌توهین نکنم ولی یبار ادم کنترلشو از دست بده دیگ زبون خود ب خود جوابشونو‌میدع

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

بگو شما میفهمین یا دکتری که چندین سال درس خونده و متخصصه؟

دهن هرچی ادم پررو و دخالت کنه!

هرگز به بچت ظلم نکن رفلاکس معده و نایشو نابود میکنه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

چکار به بقیه داری

بچه منم شیرخشک شد و اصلا اهمیت ندادم، مهم اون بچه اس

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

فقط تو رو خدا دو روز بعد بچه میارید تو رخ بچه نگید ما فقط به دنیات اوردیم خودت باید خرج خورد خوراکتم دراری من با بیست سال سن با خانوادم مشکل دارم سر اینکه منو به دنیا اوردن زیر بار نمیرن خداوکیلی کاری ندارم به این چیزا ولی بچه ها گناهی نکردن چون خودشون نخاستن وارد این دنیا بشن