2777
2789
از هر دری وارد صحبت میشن راجب چیزهای سطحی که اصلا بهشون ربطی هم نداره حرف میزنن که فقط باهات صحبت کن ...

آب و هوا

برف و بارون

مث جلسه خاستگاری ک باباهاشون نمیدونن چی بگن و چطور بحثو ب اصل مطلب بکشونن😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂نشونم میدی؟؟؟ .خیر باشه ایشالله

متاسفانه اسم کاربریش یادم نیس😂🤣

یہ ‍ر‍و‍ز ‍م‍‌ی‍‌رِسہ‌ ‍ڪہ‌ ‍م‍‌َن م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ر‍َم ‍و ت‍‌و ف‍‌ڪ ‍م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ‍م‍‌َن ف‍‌ق‍‌ط آف‍‌م :)

بله متاسفانه 

خوشم نمیاد نه اهل دوستیم نه شرایط ازدواج دارم توجه فقط آزارم میده

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

نه.  ولی دخترم ماشاءالله مرکز توجه پسرا هست از بچگی و هیچکدومشونو محل نمی ذاره 🤣.  مادر پسرا هم الکی حرص می کشن بعضیاشون.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

عنوان تاپیک چی؟

پیداش نکردم

خدایی یعنی چی این تاپیکو زد اصلا😂

یہ ‍ر‍و‍ز ‍م‍‌ی‍‌رِسہ‌ ‍ڪہ‌ ‍م‍‌َن م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ر‍َم ‍و ت‍‌و ف‍‌ڪ ‍م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ‍م‍‌َن ف‍‌ق‍‌ط آف‍‌م :)

خب مثلا چه جوری چیکار میکنن

گیم میزنیم شوخی میکنیم درو نگه میدارن برم داخل از ظاهرم تعریف میکنن میریم کافه فالو میکنیم همو توی اینستا

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
دقیقا بعد جالبش اینه تو باید تاییدشون کنی تا کمتر چرت و پرت بگن

وای یاد همکلاسی دانشگاهم افتادم اومد کنارم نشست رو پله ها 

شروع کرد ولی هوا هم خیلی خوبه ها خانوم فلانی ...

منم گفتم البته ...

گفت ، گفتین چند سالتونه ؟ 

گفتم من نگفتم ولی حالا ک کنجکاو شدین ۱۸ 

بعد گفت قبول دارین که کلاسا نباید تو این ساختمان برگزار میشدن ؟ 

گفتم درسته 

گفت وااای درختا و گلا رو موقع اومدنی دیدم چقدر قشنگ بودن مگه نه؟ 

همینجور داشت فک میزد منو ب حرف گرفته بود که خداروشکر یکی از پسرا سر رسید اینو بزور کشید بردش😂😂