2777
2789
عنوان

انگار تو خونمون بمب ترکیده 😫😫😫

3387 بازدید | 97 پست

خونم خیلی بهم ریختس 

لباسام ریخته رو تخت خوابم 30 تا بشقاب کثیف باید بشورم 

۱ ماه خونمو جارو نکردم 

تمام خونه یا لباس افتاده یا اسباب بازی 

تا میام تمیز کنم میگم ولش کن بعد تر

ساعت ۵ از سر کار میام میگم ولش کن بعد تر 

ساعت ۷ میخوام تمیز کنم شوهرم میگه ولش کن بعد تر 

بریم بیرون بعد تمیز می‌کنیم

ساعت 9 از بیرون میام می‌خوابم 

الان مادر شوهرم پیام داده جمعه میام خونتون 

اخه تو مرض داری بشبن تو خونت شاید من بخوام 20 دیگه تمیز کنم چرا میای خونه من برو خونه دخترت 

چکار کنم 

پدافند غیرعامل فعال 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی گشادی خواهر

اه له له له اه له لاس

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

وا.. 

چ حرفیه میزنی 

من اتفاقا کسی زنگ بزنه میخام بیام خونت انرژی میگیرم سریع همه کارام میکنم

از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤

بنده خدا خوبه از حالا گفته برای جمعه😐 تو یکی مثل مادرشوهرمن را میخوای ک میاد پشت درو زنگ وزنگ و زنگ جواب هم ندی بیست بار میزنه به گوشی ، ما باز نکنیم زنگ مستاجرهارو میزنه یکی باز میکنه میاد پشت در واحد و باز همون کارو میکنه 😬

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

هه من هرروز صبح گردگیری جارو ظرف نشورممم روزم روز نیست خیلی وسواسمممم 

پنج شنبه شب گردگیری کن ظرفا بشوررر

خونه رو کلا مرتب کن صبح زودش فقط جارو بکش

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

چطوری حالت بهم نمیخوره از سینک پر ظرف و خونه کثیف و شلخته بابا اون نیاد 

ی روز وقت بزار تمیز کن حال نداری ی انرژی زایی نمیدونم قهو ه اینا بخور فقط تمیز کنننننننن 

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫