2777
2789
عنوان

انگار تو خونمون بمب ترکیده 😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 3388 بازدید | 97 پست
وای فقط یعنی منم که تمیزکاری و مرتب کردن برام مدیتیشنه؟

من من

عاشقشم

امروز خواستم ریل های کشو آشپزخونه رو تمیز کنم کشو رو در آوردم وقتی خواستم بزنم جا شکست.شوهرم ۲ ساعت درگیر درست کردنش بود

میگفت جا قحط بود اومدی ریل تمیز کنی😂😂

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنده خدا خوبه از حالا گفته برای جمعه😐 تو یکی مثل مادرشوهرمن را میخوای ک میاد پشت درو زنگ وزنگ و زنگ ...

وایی

محاصرت میکنه😂

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

یکی از خانوم شاغل . یکی از خانوم باردار . و خانومیکه بچه کوچیک داره نبتید توقع خونه تمیز داشت .

اره ولی خب نانرتبی خوته هیچ اسی میگ ی ماهه جارو نکردم ۳۰ تا بشقاب نششسته دارم😑بشقابارو ک میتونه بشور لااقل

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
چطوری حالت بهم نمیخوره از سینک پر ظرف و خونه کثیف و شلخته بابا اون نیاد ی روز وقت بزار تمیز کن حال ن ...

خسته می‌شم واقعا بعدم تا می‌خوام بلند شم نمی تونن

خیلی سخته. با وجود شاغل بودن به همه ی کارای خونه هم رسید من سه روز در هفته ساعت ۸ صبح تا ۹ شب سرکارم دوتا بچه هم دارم همون چند روزی که میرم انرژی کل هفتمو میگیره تازه میرسم باید برای فردای بچه نمونه سوال بنویسم تکالیفشو چک کنم درست انجام داده باشه صبحونه و ناهار و شام فردارو آماده کنم و وسایل کاردستی و سرگرمی برای پسر کوچولوم بزارم که در نبودم حوصلش سر نره

واییمحاصرت میکنه😂

اره بخدا ....منم ی بار اینطور شد گفتم یه ربع صبر کنید حمامم ....(الکی گفتم ) تا یاد بگیره انقدر سه پیچ نباشه ...بعدم اروم اروم ظرف هاروشستم و تمیز کردم .ی نیم ساعت بعد باز کردم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خسته می‌شم واقعا بعدم تا می‌خوام بلند شم نمی تونن

میفهمم سر کار میری سخته واقعا اما  ی تایمی بزار ک انقدر جمع نشه شوهرت بگو یکم کمک کنه 

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

اره ولی خب نانرتبی خوته هیچ اسی میگ ی ماهه جارو نکردم ۳۰ تا بشقاب نششسته دارم😑بشقابارو ک میتونه بشو ...

بله منم که استراحت مطلقم در این حد نبست خونه ام . نهایت یه گردگیری بخواد . 

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای فقط یعنی منم که تمیزکاری و مرتب کردن برام مدیتیشنه؟

منم اگه یذره خونم بهم ریخته باشه خودم داغون میشم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

میدونم شاغلی خسته‌ای،بچه کوچیک داری،حق داری !

ولی به خودت سخت بگیر از فردا کم‌کم تمیز کن،بعد که مرتب میشه خودت انرژی میگیری،اگر انرژیت کمه حتما از مولتی‌ویتامین استفاده کن،موفق باشی