نینو_نی مدیر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 3993 عنوان اساب کشی | مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 71 پست ۲۹ آذر باید خونمونو تحویل بدیم هنوز هیچی جم نکردم به نظرتون از چندم شروع کنم؟چون کمکی ندارم دست تنهام همش دارم عقب میندازم شوهرم میگه داری سبک میشماری اسباب کشیو حالا واقعا از کی شروع کنم به نظرتون؟ 1404/09/11 | 23:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 23142 کلا سر فامیل تو زندگیتون نیست بهتر پول جمع میکنید مهمون کمتر میاد آره برای همینا راضیم واقعا خستم کردن فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نینو_نی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 3993 خداروشکرررر هزار مرتبهاخه گفتی عادت کردم به اسباب کشی فکرگردم مستاجریان شاءالله مبارکتون باشه شوهرم هی میخره میفروشه سرویسم کرده
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 من حتی نمیدونم خونه جدید چطوره😅 ان شاءالله خونه خوبی باشهاین ده سال اونقدر همسایه هام خوب بودن حد نداره بخاطر اون استرس گرفتم مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 شوهرم هی میخره میفروشه سرویسم کرده منم خودمو دلداری میدم میگم اگه خوب نبود نهایت یسال دیگه عوض میکنم ولی شدهرم اونقدر خرج این خونه کرده دلم نمیاد باز بفروشمش مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 شوهرم هی میخره میفروشه سرویسم کرده خداروشکر هی داره بزرگترش میکنه این خودش خیلی خوبه مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
نینو_نی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 3993 منم خودمو دلداری میدم میگم اگه خوب نبود نهایت یسال دیگه عوض میکنم ولی شدهرم اونقدر خرج این خونه کرده ... کلا کاری به همسایه نداشته باش رو نده بهشون راحت زندگیتو بکن استرسشم نگیر من هییییچوقت به همسایه رو ندادم
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 23142 ان شاءالله خونه خوبی باشهاین ده سال اونقدر همسایه هام خوب بودن حد نداره بخاطر اون استرس گرفتم خدا کنه هردو همسایههای خوب و بیحاشیه داشته باشیم.من کسی رو اونجا ندارم شوهرمم خیلی کم خونس همسایه هم بد باشه واویلا فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 خدا کنه هردو همسایههای خوب و بیحاشیه داشته باشیم.من کسی رو اونجا ندارم شوهرمم خیلی کم خونس همسایه ه ... خیلی میترسم ترس که چه عرض کنم چون خودمون خیلی خیلی آروم هستیم بیشتر وحشت دارمطاقت سروصدا ندارمان شاءالله هرچی خیره نصیبمون بشه مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 خدا کنه هردو همسایههای خوب و بیحاشیه داشته باشیم.من کسی رو اونجا ندارم شوهرمم خیلی کم خونس همسایه ه ... شما هم این ماه اسباب کشی میکنید؟ مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 23142 خیلی میترسم ترس که چه عرض کنم چون خودمون خیلی خیلی آروم هستیم بیشتر وحشت دارمطاقت سروصدا ندارمان شاء ... نگران نباش اگه محله خوبیه معمولا مردمشم بافرهنگن فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 23142 شما هم این ماه اسباب کشی میکنید؟ آره احتمالا ۲۸م فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 آره احتمالا ۲۸م بسلامتی عزیزمان شاءالله خیرشو ببینی مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم