2777
2789
عنوان

اساب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه زود به جای جدیدم عادت میکنی نگران نباش

دارم میرم خونه دو واحدی راستش از خونه های چند واحدی میترسم

میترسم همسایه بغلیم خوب نباشن

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

انشاالله ک خیرشو ببینی و همه چیز باب میلت باشه

ان شاءالله عزیزم

ان شاءالله تاپیک خونه خریدنت رو ببینم🤲🤲بحق زهرا

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

پیشرفت زندگی بیشتره من از غربت راضیم

از چه جهت؟ منم به خاطر کار همسرم میرم و از این جهت به نفعمونه ولی خب نمیدونم شغل خودم چطور میشه فعلا مرخصی زایمانم بعدش درخواست انتقال میدم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دارم میرم خونه دو واحدی راستش از خونه های چند واحدی میترسممیترسم همسایه بغلیم خوب نباشن

اوه این مشکلم هست منم دارم از ویلایی میرم تو آپارتمان

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ان شاءالله عزیزمان شاءالله تاپیک خونه خریدنت رو ببینم🤲🤲بحق زهرا

عشقم من اصلا تا حالا مستاجر نبودم همرو دو سال یکبار عچض کردیم تبدیل به احسنت کردیم خونه اولم ۴۰ بود خونه دومم ۶۰ خونه سومم ۷۲ الا هم دارم میرم ۱۰۰ متری

اوه این مشکلم هست منم دارم از ویلایی میرم تو آپارتمان

من اینجا تکواحدی بودیم سه طبقه همسایه ها فوق العاده اروم خیلی رابطمون خوب بود

امروز رفتم اون یکی خونه رو تمیز،کنم همسایه بعلی هم اومده بود تمیز کنه راستش به دلم ننشستن🤕🤕

از چه جهت؟ منم به خاطر کار همسرم میرم و از این جهت به نفعمونه ولی خب نمیدونم شغل خودم چطور میشه فعلا ...

کلا سر فامیل تو زندگیتون نیست بهتر پول جمع میکنید مهمون کمتر میاد 

عشقم من اصلا تا حالا مستاجر نبودم همرو دو سال یکبار عچض کردیم تبدیل به احسنت کردیم خونه اولم ۴۰ بود ...

خداروشکرررر هزار مرتبه

اخه گفتی عادت کردم به اسباب کشی فکرگردم مستاجری

ان شاءالله مبارکتون باشه

من اینجا تکواحدی بودیم سه طبقه همسایه ها فوق العاده اروم خیلی رابطمون خوب بودامروز رفتم اون یکی خونه ...

من حتی نمیدونم خونه جدید چطوره😅