2777
2789
عنوان

اساب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 71 پست
ممنونم انشاالله همه

خونه خریدم اونم حدود دوبرابر خونه فعلیم ولی دلتنگی نمیزاره لذتشو ببرم😢😢😢

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

الهیمن چندتا کوچه بالاتر میرم دارم دق میکنم

چرا؟ نمیشد همونجا بمونید

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما نا جایی که تونستیم با دست بردیم همرو ریختیم تشت لگن قابلمه

من کارتن کردم ولی از پله بالا بردن خیلی سخته آسانسور هنوز راه نیفتاده حداقل کوچیکارو با اسانسور ببرم بالا

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

منم خیلی دوست دارم مهاجرت کنم یه استان دیگه

چرا؟

من در کل از رفتنم راضیم ولی از اصفهان دارم میرم یه شهر کوچیک و از طرفی سفر با بچه پنج ماهه سخته از یه طرف اونجا کمک ندارم و هیچکسو هم نمیشناسم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چرا؟ نمیشد همونجا بمونید

خونم کوچیک بود دخترام بزرگ شدن هرکدوم اتاق میخاستن دیگه مجبور شدم

[QUOTE=402979646]خونه خریدم اونم حدود دوبرابر خونه فعلیم ولی دلتنگی نمیزاره لذتشو ببرم😢😢😢[/QUOTE ...

من اسلامشهرم ۱۳۰ متری گرفتم

خونه الانم ۷۰ متره

خونم کوچیک بود دخترام بزرگ شدن هرکدوم اتاق میخاستن دیگه مجبور شدم

مبارک باشه زود به جای جدیدم عادت میکنی نگران نباش

کلن تو سه روز همرو بردیم اروم اروم

مسافتتون نزدیک بود؟هزار ماشالله سریع جمع کردی