2777
2789
عنوان

اساب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 71 پست
عزیزم هزینه باربری چقدر شدمنظورم مبل و یخچال و اینامسافتتون چقدر بود

والا وسایل بزرگا مثل یخچال تلوزیون مبل بوفه با پراید وانت بردیم یه تومن  ولی بقیه کوچیکارو با سواری بردیم تا جایی که تونستیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم. تازه میخوام برم یه استان دیگه با هزار کیلومتر فاصله و نوزادم دارم. برعکس شوهر من میگه عجله نکن ...

الهی

من چندتا کوچه بالاتر میرم دارم دق میکنم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

خب اره خاطرات خوب زیاد داشتیم ولی تقریبا هر دو سال یکبار جا ب جا شدم برام عادیه

ان شاءالله خونه دار بشی عزیزم

من ده ساله این خونه هستم دارم دق میکنم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

منم خیلی دوست دارم مهاجرت کنم یه استان دیگه

فکر میکنی

من همیشه میگفتم برم یه منطقه دیگه الان تو همین محله دارم جابجا میشم از غصه نمیدونم چیکار کنم

فکر میکنیمن همیشه میگفتم برم یه منطقه دیگه الان تو همین محله دارم جابجا میشم از غصه نمیدونم چیکار کن ...

بهش اصلا فکر نکن هر چی بیشتر بگی وایی حالم بده بیشتر سخت میگذره بی تفاوت باش نسبت بهش

والا وسایل بزرگا مثل یخچال تلوزیون مبل بوفه با پراید وانت بردیم یه تومن ولی بقیه کوچیکارو با سواری ...

بسلامتی

خوب براتون تموم شده

من اینجا باربری پرسیدم گفت ۷ تومن

به ما گفتن بدون کارگر ۵ تومن با کارگر نزذیک ۸ تومن میشه

اره من پرسیدم همین حدودا قیمت داد

یخچال ساید رو گفت طبقه ای ۲۵۰ میبریم

فکر میکنیمن همیشه میگفتم برم یه منطقه دیگه الان تو همین محله دارم جابجا میشم از غصه نمیدونم چیکار کن ...

خب آدما فرق دارن با هم من از وقتی دنیا اومدم تو این محل هستم بعد ازدواجمم این محل خونه گرفتیم ولی به خاطر کار دوس دارم بریم یکی از شهرهای شمال