نینو_نی مدیر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 3993 عنوان اساب کشی | مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 71 پست ۲۹ آذر باید خونمونو تحویل بدیم هنوز هیچی جم نکردم به نظرتون از چندم شروع کنم؟چون کمکی ندارم دست تنهام همش دارم عقب میندازم شوهرم میگه داری سبک میشماری اسباب کشیو حالا واقعا از کی شروع کنم به نظرتون؟ 1404/09/11 | 23:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 اها اسلامشهری فک کردم خود تهرانی نه خود تهران نیستم مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
marym77777 عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 1041 مسافتتون نزدیک بود؟هزار ماشالله سریع جمع کردی اره یه ده دیقه راه بود
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 23153 بخاطر شغل همسرم اگه پیشرفت میکنید برید ارزششو داره فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 مبارک باشه زود به جای جدیدم عادت میکنی نگران نباش دارم میرم خونه دو واحدی راستش از خونه های چند واحدی میترسممیترسم همسایه بغلیم خوب نباشن مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 اره یه ده دیقه راه بود برای شما اجازه دادن با اسانسور وسایل ببرید بالا؟ مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
نینو_نی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 3993 دارم میرم خونه دو واحدی راستش از خونه های چند واحدی میترسممیترسم همسایه بغلیم خوب نباشن انشاالله ک خیرشو ببینی و همه چیز باب میلت باشه
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 انشاالله ک خیرشو ببینی و همه چیز باب میلت باشه ان شاءالله عزیزمان شاءالله تاپیک خونه خریدنت رو ببینم🤲🤲بحق زهرا مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 23153 پیشرفت زندگی بیشتره من از غربت راضیم از چه جهت؟ منم به خاطر کار همسرم میرم و از این جهت به نفعمونه ولی خب نمیدونم شغل خودم چطور میشه فعلا مرخصی زایمانم بعدش درخواست انتقال میدم فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 23153 دارم میرم خونه دو واحدی راستش از خونه های چند واحدی میترسممیترسم همسایه بغلیم خوب نباشن اوه این مشکلم هست منم دارم از ویلایی میرم تو آپارتمان فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نینو_نی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 3993 ان شاءالله عزیزمان شاءالله تاپیک خونه خریدنت رو ببینم🤲🤲بحق زهرا عشقم من اصلا تا حالا مستاجر نبودم همرو دو سال یکبار عچض کردیم تبدیل به احسنت کردیم خونه اولم ۴۰ بود خونه دومم ۶۰ خونه سومم ۷۲ الا هم دارم میرم ۱۰۰ متری
داملا،، عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 3047 اگه پیشرفت میکنید برید ارزششو داره بله اینجا فقط در جا میدونم سخته غربت بخاطر پیشرفت راضیم بریم
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 اوه این مشکلم هست منم دارم از ویلایی میرم تو آپارتمان من اینجا تکواحدی بودیم سه طبقه همسایه ها فوق العاده اروم خیلی رابطمون خوب بودامروز رفتم اون یکی خونه رو تمیز،کنم همسایه بعلی هم اومده بود تمیز کنه راستش به دلم ننشستن🤕🤕 مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
نینو_نی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 3993 از چه جهت؟ منم به خاطر کار همسرم میرم و از این جهت به نفعمونه ولی خب نمیدونم شغل خودم چطور میشه فعلا ... کلا سر فامیل تو زندگیتون نیست بهتر پول جمع میکنید مهمون کمتر میاد
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 عشقم من اصلا تا حالا مستاجر نبودم همرو دو سال یکبار عچض کردیم تبدیل به احسنت کردیم خونه اولم ۴۰ بود ... خداروشکرررر هزار مرتبهاخه گفتی عادت کردم به اسباب کشی فکرگردم مستاجریان شاءالله مبارکتون باشه مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 23153 من اینجا تکواحدی بودیم سه طبقه همسایه ها فوق العاده اروم خیلی رابطمون خوب بودامروز رفتم اون یکی خونه ... من حتی نمیدونم خونه جدید چطوره😅 فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.