2777
2789
عنوان

مردن رو تو خوابم دیدم دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 25 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عبادت خدا از سر نیاز خودش نیست از سر نیاز ماست..طبق تحقیقات پژوهشگران خارجی روزی یک ساعت صحبت کردن ...

خب این درست منم شنیدم سجده کردن باعث تخلیه انرژی های منفی میشه ولی اگه بخاطر ماست چرا باید بخاطر انجام ندادنش کسی مجازات بشه بره جهنم

حسرتم این بود که ارزوهامو زندگی نکردم

آرزوهات چیان خواهری؟

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

شاید یه تلنگر بوده که به خودت بیای، منم دوران نوجوانی دوازده سیزده ساله بودم یه ناراحتی برام پیش اومده بود الان یادم نیست فقط می‌دونم خیلی ناراحت بودم البته کلا من دوران بچگی خوبی نداشتم هفتاد درصدش عذاب و ... بود خلاصه تو خونمون خیلی اذیت شدم که رفتم زیر پتو و اینقدر گریه و زاری و دعا که خدایا من بمیرم عمرمو تموم کن و همینجوری از ته دل التماس خدا میکردم و گریه که خوابم برد ، تو خواب احساس کردم مردم ولی نمی‌خواستم باور کنم همش دعا دعا میکردم اون کسی که میگن مرده من نباشم که رفتم مسجد ببینم دخترای فامیل چی میگن که داشتن میگفتن من مردم همونجا خیلی پشیمون شدم و دلم میخواست زنده بشم دلم میخواست دخترعمو بیچارم جای من بمیره ، خلاصه بعد از اون احساس روح بودن دیگه کامل به خودم اومدم و هیچوقت دلم نمی‌خواست که بمیرم 

شاید یه تلنگر بوده که به خودت بیای، منم دوران نوجوانی دوازده سیزده ساله بودم یه ناراحتی برام پیش اوم ...

منم زیاد کم میارم و دلم میخواد نباشم واقعا برام ثابت شد چقدر زندگی رو دوست دارم یعنی زنده باشم و ارزوهامو زندگی کنم فقط به ارزوهام فکر میکردم به اینکه بهتر میتونسنم زندگی کنم

خب این درست منم شنیدم سجده کردن باعث تخلیه انرژی های منفی میشه ولی اگه بخاطر ماست چرا باید بخاطر انج ...

چون نماز،واقعی دقت کن نمازخواندن واقعیییی خیلی گناه هارو انجام نمیده و تقوا پیشه میکنه

ساده ترین مثال غیبت نمیکنه، تهمت نمیزنه چون از عواقب گناه می‌ترسه و نماز،واقعی بازدارنده ترین عامل از گناهه...

اما متاسفانه در جامعه ما مخصوصا شیعه ها فقط پوستی از عبادت ب جا مونده چند میلیون نمازخ خوان گناهکاری ک از هیییییچ گناهی نمی‌ترسند 

چوم فقط اسلام رو ب زبون آوردن  و در دل همه منافق هستند 

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

فقط با خودم میگفتم من که زندگی نکردم هنوز من که خوشی های دنیا رو تجربه نکردم بیشتر تو ذهنم این بود ب ...

براشون تلاش کن عزیزم

موفق باشی خواهر 😍

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍