2777
2789
عنوان

کدوم شهرها مدارس بچهاشون تعطیل بوده⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چکار کنیم وقتی هوا آلوده س معترض بشیم

ی هفته تعطیلی مدرسه خیلیه.بخصوص ما ک غیر انتفاعی و کلی هزینه کردیم.بعد کلی روزانه مشق و تکلیف میفرستن.راننذه هم ک کلا خوش بحالشه.باید تدریس و اموزش دروس جدید قطع بشه.ک حداقل فشاری روی ما نباشه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ای وای من.منم یکماه کمترم بچم دنیا میاد.نگران این شرایطم

انشااله ک سالم باشید و مراقب باش جایی نرو ک شلوغ و تجمع زیاد، همون بهتر ک مجازی شد این بچه مدرسه ای میگیرن بقیه خانواده درگیر میشه اگ کسی نوزاد یا بیماری زمینه ای تو خونواده داشته باشه بهرحال باید بیشتر مراقب باشه

شهر ما سه شنبه و چهارشنبه تعطیل بودفردا حضوریه

ی هفتس کامل بچه ما تعطیل بوده.ولی خبرش میاد هفته دیگم تعطیل باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

فعلا اینطوریهآیا دستت به کسی میرسهماال منم دوتاشون غیرانتفاعی هستندعا کن شرایط درست بشه

شما کدوم شهرید؟ حداقل اینقد درس و تکلیف ندن.وظیفه خودشون رو دوش ما نندازن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

انشااله ک سالم باشید و مراقب باش جایی نرو ک شلوغ و تجمع زیاد، همون بهتر ک مجازی شد این بچه مدرسه ای ...

همین نگران این موضوع هستم.خودم تا ی هفته پیش تنگی نفس گرفته بودم ک گفتم الان میمیرم.اینقد سختی کشیدم برای خودم نگران بچه ک دنیا بیاد هم هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خیلیا امسال دولتی نوشتن به خاطر همین وضعیت

کاش دولتی حداقل بودن.ولی من تزس از تعطیلی اینقد ندارم ک نگران مریضی هستم.چون واقعا من خودم بیماری زمینه ای دارم تو بارداری هم اوت کرده.جرات ندارم با این شرایط بفرستمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...