2777
2789
عنوان

مردن رو تو خوابم دیدم دیشب

209 بازدید | 25 پست

دیشب خواب دیدم بیرون بودم یا چند نفر بعد بعد یه شی بزرگ حلقه ای طور نورانی تو اسمونه فهمیدم عمرم تموم شده یهو سبک شدم فهمیدم روحم از بدنم خارج شده بعد سریع فضا عوض شد انگار خلأ بود یه فضای تونل مانند رنگ بنفش و سیاه طور بود فقط خیلی دلم میسوخت به جوونیم به ارزوهام که نرسیدم و میترسیدم که چه در انتظارمه الان و به این فکر میکردم نماز روزه هام به جا نیاوردم چون اعتقادم ضعیف بود به این فکر میکردم الان یعنی واقعیه این چیزا ... خیلی حس پشیمونی داشتم میگفتم از عمرم خوب استفاده نکردم که یهو از خواب پریدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سبحان الله..لطف خواست ب شما ک خواسته ب سمتش برگردی❤️

گاهی اعتقاداتم قویه گاهی وقتا ضعیف مثلا میگم چرا خدا یه موجود مهربون بگه منو نپرستی میندازمت تو اتیش مجازاتت میکنم نمی‌دونم خیلی سردرگمم همیشه

خواهری هرچی که اونموقع برات حسرت بود رو الان انجام بده 

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

تعبیر خوابمو نمیدونم

از هوش مصنوعی بخواه برات تفسیر کنه

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

گاهی اعتقاداتم قویه گاهی وقتا ضعیف مثلا میگم چرا خدا یه موجود مهربون بگه منو نپرستی میندازمت تو اتیش ...

عبادت خدا از سر نیاز خودش نیست از سر نیاز ماست..

طبق تحقیقات پژوهشگران  خارجی روزی یک ساعت صحبت کردن و دعا کردن باعث ترشح انواع هورمون های لازم برای بدن میشه از شادی تا ارامش و احساس،امنیت..

این فقط بعد سلامت جسمانی هست

سلامت روح ک دگ واقعا واقعا واقعا هرکسی فکر کنم اینو درک کرده وقتی یکم ب خدا ن دیک بشی چ آرامشی میگیری

.و هزار چیز دگ ک عقل ناقص من قد نمیده

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀