2777
2789
عنوان

بعضیا چجوری میتونن توی خونه ی نامرتب و کثیف بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 79 پست
خیلی سختش میکنینپس مادربزرگ هامون چیکار میکردن با پنج شیش تا بچه و اون همه کار،ولی خونشون همیشه آماد ...

اون دوره ادما فرق میکردن شیوه بچه داریا فرق میکرد

اولین بچه خواهر برادراشو نگه میداشت یا اکثرا بیرون خونه در حال بازی بودن

ببین من مجردم و تنها زندگی میکنمهمیشه خونم کثیفه ی عالمه ظرف تو سینکهغذام اصلا حوصله ندارم درس کنم ن ...

اخی عزیزم

شما انگیزه نداری

شایدم یه کم افسردگی داری

به خودت احترام بذار قشنگ دور و برتو جمع کن غذای خوب درست کن باور کن روحیه ت بهتر میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خخاونا ندیدن وگرنه دوس دارن تمیزیو

نه بابا. ديدن. خيلي ادماي ريلكسين. 

من واسم عاديه. يعني ادماي اينجوري ديدم واسه عاديه. ربطي به نديدن و تنبلي اينا نداره. تو ذاتشونه انگار

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

🤭😂😂😂

هر وقت مامانم یه چیزو مرتب میکنه همینو میگم چون تا یه ماه باید دنبال وسیله هام بگردم 😂

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

هزار و یک مشکل دارن لابد ...

من خودمم استرس میگیرم خونه ام نا مرتبه ولی اینقدر کار دارم یه سری اوقات و خونه کثیف میشه 

شاید یه سریا به اندازه ی خیلیا وقت نداشته باشن بابت جمع کردن خونه 

You're all the things I've got to remember

خیلی سختش میکنینپس مادربزرگ هامون چیکار میکردن با پنج شیش تا بچه و اون همه کار،ولی خونشون همیشه آماد ...

قدیما بچه ها زیاد بودن همشونم تو حیاط و کوچه و خونه همسایه بزرگ میشدن 

الان یه بچه هست همبازی نداره اسباب‌بازی براش جذابیت نداره مادرش حوصله بازی نداره پس می‌ره سراغ بهم زدن وسایلای خونه 

بستگی به مادرش داره که اینجا خونرو واسه بچه پادگان کنه یا بزاره بازی کنه بهم بریزه و به حرف مردم اهمیت نده

وقتی هی شوهر بریزه هی تو جمع کنی خداوکیل خسته نمیشی؟ اینایی ک خونشون تمیزه همه افراد خونه وسواس دارن ...

اره قبول دارم

ولی اگه میشه کم کم بهش یاد بده

مثلا من قانون گذاشتم کسی توی اتاق مو شونه نکنه، شونه و سشوار توی سرویس بهداشتیه،اینجوری دیگه مو نمیریزه توی خونه.

ببین من مجردم و تنها زندگی میکنمهمیشه خونم کثیفه ی عالمه ظرف تو سینکهغذام اصلا حوصله ندارم درس کنم ن ...

درس میخونی؟ هرروز بیرون میری یا تو خونه ای؟

منم مثل تو مجردم تنهام

اره قبول دارمولی اگه میشه کم کم بهش یاد بدهمثلا من قانون گذاشتم کسی توی اتاق مو شونه نکنه، شونه و سش ...

ماهم یا تو حموم یا تو بالکن مو شونه میکنیم 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
من الان خونم تا حدودی ترکیده هم باردارم هم شاغلم شغلمم سنگین و شیفتای طولانی ...ولی فک میکنم افسرده ...

الهی عزیزم

شما واقعا حق داری ،فعلا یه کم استراحت کن خستگیت در بره خدای نکرده کمردرد نگیری

کاراتم خورد خورد هرروز یکیشو انجام بده،از شوهرتم کمک بگیر

اخی عزیزمشما انگیزه نداریشایدم یه کم افسردگی داریبه خودت احترام بذار قشنگ دور و برتو جمع کن غذای خوب ...

ببین من ۵ سال برا ازدواجم جنگیدم تهش یک روز قبل عقد بهم خورد و تو ۳۵ سالگی شکست خوردم این داغونم کرد

و اوضاع مالیم وحشتناک بده الان

دیگه جیبت خالی باشه و دلت شکسته با چی برم ب جنگ زندگی؟با چی حالمو خوب کنم؟

من بگم مادربزرگامون چجوری بودن؟بچه کوچیکا کلا خونه نبودن تو حیاط بودن .بچه بزرگا هم همشون باهم خونه ...

خب اره کمک میکردن

ولی الان یکی دوتا بچه بیشتر ندارن که.کلا بارداری و بچه داری رو سخت میگیرن.عذاب نیست که.یه بخشی از زندگیه. قطعا با برنامه ریزی میشه. باور کن همون مادر ساعت ها میخوابه و میره توی گوشی ووقتش روتلف میکنه

انقدر میشناسم خانومایی که هم معلمن هم دوتا بچه دارن هم مهمون داری میکنن هم کتاب میخونن

وقتی وقت کمه،ادم باید خودش رو زیاد کنه