2777
2789
عنوان

بعضیا چجوری میتونن توی خونه ی نامرتب و کثیف بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 79 پست
ببین من ۵ سال برا ازدواجم جنگیدم تهش یک روز قبل عقد بهم خورد و تو ۳۵ سالگی شکست خوردم این داغونم کرد ...

با خودت خلوت کن حالا چ خونه یا تو فضای باز طبیعت 

هرجا ک حالت بهتره بدون گوشی فقط ب خودت فکر کن بدون قضاوت یا دلخوری 

کم کم حالت بهتر میشه بعد رو کاغذ بنویس چنتا راه پیش روت هست و روشون فک کن مزایا و معایب هرکدوم یادداشت کن 

استرست خ کمتر میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من معمولا تمیزم الانک خونه خریدم ولی وسایل ندارم مثلا کمد و یخچال وتخت و گاز اصلی ندارم ناچارم یجوری ...

این موضوع اصلا شامل حال شما نمیشه،داری میگی لباس هارو تا میزنی میذاری یه گوشه.خب خیلی خوبه

خونه تون مبارک باشه ایشالا به دل خوش

بخدا کم کم همه چی هم میخرین و تکمیل میشه.اصل کار همون خونس

درسم تموم شده۵ روز هفته سرکارمچن سالته؟

من دارم واس استخدامی دبیری میخونم واس ۴۰۵

تازه یک هفته است شروع کردم با برنامه و مشاور

منم‌ ازدواجم‌خراب شد ینی جدا شدم شوهرم کلاه بردار بود از دروغ وانمود کرد قصد زندگی داره بعد عقد هی بهانه و بازی درآورد تا خستم کنه خودم طلاق بخوام بعد گفت بابتش پول بده با بدبختی ازش جدا شدم 

ببین من ۵ سال برا ازدواجم جنگیدم تهش یک روز قبل عقد بهم خورد و تو ۳۵ سالگی شکست خوردم این داغونم کرد ...

ناراحت شدم برات 🥺 عزیزم دنیا همینه نه خوشیش موندگاره نه غمش

الهی که خدا به دلت نظر کنه و شرایط روز به روز برات بهتر بشه

با خودت خلوت کن حالا چ خونه یا تو فضای باز طبیعت هرجا ک حالت بهتره بدون گوشی فقط ب خودت فکر کن بدون ...

ببین یه تایپیک دارم که نوشتم شما باشید حاظرید همچین پسریو باهاش ازدواج کنید یا از دست بدید اونو اگه حال داشتی بخون نظرتو بگو

اره قبول دارمولی اگه میشه کم کم بهش یاد بدهمثلا من قانون گذاشتم کسی توی اتاق مو شونه نکنه، شونه و سش ...

اصلا یاد نمیگیرن فقط همون اول باید با چشم باز یه مرد وسواسی انتخاب کنی الان بابام اهمیت نمیده داداشامم همینطور شدن با کفش میان رو فرشا خب خسته میشه ادم دیگه مامانم جمع نمیکرد من جمع میکردم با این تفکر ک خودم دارم اینجا زندگی میکنم منم از ی جا گفتم ول کن ب درک 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

من دارم واس استخدامی دبیری میخونم واس ۴۰۵تازه یک هفته است شروع کردم با برنامه و مشاورمنم‌ ازدواجم‌خر ...

رشته تحصیلیت چیه؟

موفق باشی

منم‌چن سال پیش استخدامی خوندم قبول شدم البته آپ نبود ی ارگان دیگه

من دارم واس استخدامی دبیری میخونم واس ۴۰۵تازه یک هفته است شروع کردم با برنامه و مشاورمنم‌ ازدواجم‌خر ...

خدا بزرگه ولی خوشم میاد که انگیزه داری و تلاش میکنم‌مطمئنم موفق میشی

این موضوع اصلا شامل حال شما نمیشه،داری میگی لباس هارو تا میزنی میذاری یه گوشه.خب خیلی خوبهخونه تون م ...

سلامت باشی قشنگم ❤️❤️

آره مامانم گفت برو مستاجری گفتم ن با قرض وام و فروش طلاهام گفتم ی ۵۰متری هم داشته باشم خوبه 

خداروشکر بازم

ولی خونه با وسایل خشگل میشه الان خالیه

خرد خرد دارم واجب تر هارو میخرم 

منم مجردم.۸ساعت سرکار میرم.با برادرم توی یه خونه ایم.برادرم زیاد رعایت نمیکنه.واقعا سختمه بعد چند ساعت کار کردن آشپزی و خونه داری.ولی روزای جمعه هم استراحت میکنم هم تمیزکاری خونه

خدا بزرگه ولی خوشم میاد که انگیزه داری و تلاش میکنم‌مطمئنم موفق میشی

عزیز دلی❤️ان شاءالله بتونم 

پارسال کم خوندم ۲۲روز فقط 

۱۵نمره از حد نصاب کمتر شدم امسال باید خوب بخونم ک راحت بشم دیگ

سلامت باشی مهربون🌹

رشته تحصیلیت چیه؟موفق باشیمنم‌چن سال پیش استخدامی خوندم قبول شدم البته آپ نبود ی ارگان دیگه

مهندسی معماری

واس دبیری هنر

هنرآموز نقشه برداری هم میتونم الان دوساله نمیخوان

ولی دبیر هنر پارسال زیاد گرفتن