2777
2789
عنوان

بعضیا چجوری میتونن توی خونه ی نامرتب و کثیف بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 79 پست

ای ام یکی از اونا  هییییچ مشکلیم ندارم با خونه ی بمب ترکیدم 🤣🤣🤣

البته ب هییییچ وجه کثیف یا نجس نیس

فقط شلخته هست لباس یه ور ظرف یه ور و... 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
شاید فرصت ندارن .یا بچه کوچک دارن یا افسردگی .الان من هرچقدرم مرتب کنم ۳۰ ثانیه نمیشه همه ی این اتفا ...

بهم ریختگی با کثیفی فرق داره ما همه بچه داریم مسلمآ خونه بهم میریزه ولی کثیف نمیشه که

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کلا وسواس فکری دارم یه دونه نخ کاموا رو فرش باشه اعصابم بهم‌میریزه تااین حد

به وسواس ربط نداره

شما با سلیقه ای،خب منم یه دونه مو یا لکه‌ روی سرامیکام نیست

فرش هامم شیری رنگه تمیز نگهداشتم

بهم ریختگی با کثیفی فرق داره ما همه بچه داریم مسلمآ خونه بهم میریزه ولی کثیف نمیشه که

اتفاقا کثیفم میشه .ازین ور جارو میکنی پشت سرت خوراکی میخورن میریزن .

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

ببین من مجردم و تنها زندگی میکنم

همیشه خونم کثیفه ی عالمه ظرف تو سینکه

غذام اصلا حوصله ندارم درس کنم نهایتش هنر کنم غذا از بیرون

واقعیتش انگیزه ندارم 

اگه کسی بخاد مهمون غریبه بیاد خونم با اعصاب خرابی پا میشم جمع میکنم

بچه کوچیک داره؟؟؟چون با بچه کوچیک مخصوصا زیر دوسال واقعا وقت نمیشه

خیلی سختش میکنین

پس مادربزرگ هامون چیکار میکردن با پنج شیش تا بچه و اون همه کار،ولی خونشون همیشه آماده ی مهمون سرزده بود

وقتی هی شوهر بریزه هی تو جمع کنی خداوکیل خسته نمیشی؟ اینایی ک خونشون تمیزه همه افراد خونه وسواس دارن ولی اگه فقط زن بخاد تمیز کنه نابود میشه برا همین دیگه ول میکنن از ی جایی 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

ای ام یکی از اونا هییییچ مشکلیم ندارم با خونه ی بمب ترکیدم 🤣🤣🤣البته ب هییییچ وجه کثیف یا نجس نیس ...

وای😵‍💫 حالا من باید تک به تک کابینت و کمد هام مرتب باشه

بالکن و پنجره تمیز باشه

کفش های توی جاکفشی تمیز باشه

کلا همیشه انگار همین الان خونه تکونی عید کردم

هیچ وقتم عید ها خونه تکونی ندارم

باورت میشه فقط روزی یکی دوساعت وقت میذارم؟ 

خیلی سختش میکنینپس مادربزرگ هامون چیکار میکردن با پنج شیش تا بچه و اون همه کار،ولی خونشون همیشه آماد ...

من بگم مادربزرگامون چجوری بودن؟

بچه کوچیکا کلا خونه نبودن تو حیاط بودن .

بچه بزرگا هم همشون باهم خونه تکونی میکردن .اشپزی میکردن .جمع و جور میکردن( چند نفری)

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

من معمولا تمیزم الانک خونه خریدم ولی وسایل ندارم مثلا کمد و یخچال وتخت و گاز اصلی ندارم ناچارم یجوری تحمل کنم تا پول جمع کنم ببینی میگی شلخته ام ولی کلا ی فرش ۶متری پهن کردم ناچارم چون همه پولم رو خرید خونه رفته

لباسهامو مجبورم تا کنم تو پلاستیک بزارم گوشه اتاق و پتو هم همونجا کمد دیواری هم نداره

یا غذا و خواب و درس رو همین فرش ۶متریه 

بخاری هم تازه خریدم وصل نکردم هنوز

شرایط همه یکسان نیست 

ولی زن متاهل ک شوهرداره بنظرم معمولا باید مرتب و تمیز باشن چون دست تنها نیس  

من تمام کارای مردونه خونه رو هم باید خودم انجام بدم تنهام